(Persbericht) In 2011 nemen 14 kunstenaars deel aan DAREO, Duivense Atelierroute en omstreken. In twee weekenden, op 14,15 en 21,22 mei, openen zij hun deuren van 12:00-17:00 uur.

U kunt op deze dagen kennis maken met de verschillende kunstenaars, hun atelier bezoeken of nader kennis maken met de uiteenlopende werken. De kunstwerken variëren van schilderijen, hout sculpturen, stenen of papieren beelden, textiele werken tot edelsmeedwerk, keramiek en brons. U kunt u laten informeren over workshops die sommige van deze kunstenaars geven of u eens verdiepen in de psyche van de kunstenaars.

De folder met de adressen van de deelnemende kunstenaars is verkrijgbaar in het theehuis, het CCOG en o.a. de bibliotheek. Op deze folder staan de adressen en de discipline van de kunstenaars vermeld en eventuele afwijkende openingstijden van hun atelier. Langs de diverse ateliers in Duiven en Groessen is een fietsroute uitgestippeld van 19 kilometer, maar u kunt ook uw eigen route bepalen. Verder is in het theehuis van het Horsterpark een expositie van een aantal van de deelnemende kunstenaars.

Indien u alle ateliers wilt bezoeken kunt u het beste uw bezoek spreiden over 2 dagen, daarbij is de zaterdag wat rustiger dan de zondag. Meer informatie over de route, tips, afwijkende openingstijden en andere zaken treft u aan op www.dareo.nl

De opening van DAREO 2011 is op 14 mei om 11.00 uur in het Horsterpark. U bent van harte welkom!

Meer informatie: Madeleine Corbey, telefoonnummer 0316-281174 of www.dareo.nl

Deenemende kunstenaars Anton Ariens, Marleen Bruns, Madeleine Corbey, Theet Derksen, Lizzy Evers, Maarten van der Geest, Lora Harreveld, Marga van Haren, Brigitte Sueters-van Huet, Twenny Krens. Lisette van Oorschot, Wim Rutten, Marijke Scheepstra,
Adrie Schimmel