PERSBERICHT:

De Appartementen Specialist boekt succes!

Na een gedegen voorbereidingstijd is Nederland met ingang van 1 juli 2008 een franchise-organisatie rijker en wel in de makelaarsbranche. In deze tijden een gedurfde stap? De oprichters, de broers Mario en Bob van Eck, zijn zelfs van de noodzaak van De Appartementen Specialist overtuigd.

Het is onlangs nog bevestigd in de diverse media dat 33% van de bestaande makelaars niet echt goed draait en dat er hiervan zeker zullen gaan afvallen. Van het overige percentage heeft een heel groot gedeelte veel moeite om het hoofd boven water te houden. De Appartementen Specialist biedt mogelijk een oplossing. Het is algemeen bekend dat een makelaarsopleiding weinig commerciële inhoud kent. Dus heeft men eenmaal zijn diploma behaald, moet het werk pas beginnen. Prima als je weet hoe een woning te verkopen, maar een voorraad moet dan aangevuld worden en hoe gaat men dat doen. De franchisenemers die zich aansluiten bij De Appartementen Specialist krijgen een gedegen, verplichte, professionele training waarmee zij na de eerste trainingsdag direct aan de slag kunnen. Specialisatie, zichzelf kunnen onderscheiden van anderen, actief de doelgroep bewerken en een landelijke website zijn een must!

Op 1 oktober 2008 startte de pilotvestiging in Roosendaal met direct succes! Vanaf 1 februari 2009 starten de volgende 2 franchisenemers.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via tel.nr.: 0165-522043 of via de website www.especa.nl

Noot: dit is een origineel persbericht