Hiawatha Actief uit Dalfsen opent een nieuwe vestiging in Zwolle aan de stadsgracht. Het bedrijf staat bekend om de organisatie van originele groepsuitjes, zoals de Lelijke Eendentour en de BarbecueBoot. In Zwolle komt Hiawatha Actief met een nieuwe ´eyecatcher‘˜ op de gracht, De BBQ Donut.

De Donut
Deze ronde boot wordt aangedreven door een fluisterstille elektromotor en is gemakkelijk te besturen. 10 personen kunnen gezellig en comfortabel zitten. Er zijn 4 donuts, dus een groep van 40 personen kan tegelijk het water op.

De BBQ Donut
Dit moet u een keer gedaan hebben! Gezellig samen barbecueën terwijl u ronddobbert op de Zwolse stadsgracht. Het ultieme zomergevoel! Als u aan boord komt is de Donut gevuld met een lekkere barbecue naar keuze en allerlei drankjes. Na de instructie kunt u zorgeloos genieten.

Donut Grachten Game
Met Donuts de grachten op voor de strijd om de felbegeerde bokaal! Na de uitleg stapt u met uw team in uw eigen Donut. Dan is het zaak zoveel mogelijk munten te verzamelen. Toon je stuurmanskunsten bij de opdrachten op het water en verzamel informatie aan wal op de checkpoints. De helft van het team wisselt van donut en daagt het andere team uit tijdens een spel! Je wordt bloedfanatiek!

FotoFun-donut
Een ludiek spel op de gracht! In elke donut spelen meerdere teams tegen elkaar. Wat klopt er niet op de foto? Waar is deze foto genomen? Geef een lel aan de bel als je het antwoord weet en speel je tegenstanders weg. Rondje stadsgracht op haar best!

Lounge-donut
Relaxed loungen op het water in de schilderachtige binnenstad van Zwolle. En natuurlijk is de koelkast gevuld met de lekkerste drankjes. Desgewenst kunnen wij ook hapjes verzorgen, koffie met wat lekkers of een lunch.

Op zaterdag 10 april zullen de eerste groepen met een Donut het water op gaan.

Meer informatie: www.hiawatha-actief.nl
Contact: Diana Pekkeriet
[email protected]
0529-436066