(Persbericht) Kindervakantie portal Kids Vakantiegids inventariseerde de coolste aquaparken in Europa. De redactie stelde een top 5 samen van de leukste aquaparken voor kids in Europa en een top 5 van de beste kinderhotels met een aquapark pal naast de hoteldeur. Waanzinnige waterattracties en enorm veel waterglijbanen en waterplezier kenmerken deze aquaparken toppers. Bij deze waterparadijzen spettert het plezier ervan af en wie hier vakantie viert kan rekenen op een kindervakantie boordevol waterpret!

Turkije garant voor waanzinnige kids waterpret
De top 5 van hotels met een eigen aquapark vond de redactie in Turkije en op Corfu, de vetste aquaparken liggen in Turkije, in Spanje, in Italië,op Ibiza en op Mallorca. De populaire familievakantie bestemming Turkije sleepte in beide onderzoeken de nummer 1 posities in de wacht en staat daarmee volgens de redactie van Kids Vakantiegids garant voor waanzinnige waterpret. Met stip op nummer 1 in de top 5 hotels met aquaparken lijst eindigde Hotel Aqua Fantasy 5* in Turkije. Atlantis Aquapark in Turkije werd door de redactie van Kids Vakantiegids unaniem aangewezen als het coolste aquapark van Europa.

Top 5 beste kinderhotels met aquaparken :
1: Hotel Aqua Fantasy 5*
Hotel Aqua Fantasy staat bij de redactie van Kids Vakantiegids op nummer à©à©n! Waarom? Naast het hotel ligt waterpretpark Aqua Fantasy. Vanuit het hotel wandel je zo door een poortje naar meer dan 26 waanzinnige waterglijbanen en een wildwater rivier met mega watervallen. Helemaal in Disney stijl! Need we say more?
2. Hotel Aqualand Village 4* op Corfu
3. Hotel Royal Dragon 5* in Turkije
4. Club Magic Life Waterworld 5* in Turkije
5. Hotel Golden Beach 5* in Turkije

Top 5 coolste aquaparken van Europa:
1. Atlantis Aquapark aan de Egeische kust
Ligging: Marmaris in Turkije
Atlantis aquapark vind je bij de populaire badplaats Marmaris, aan de Egeïsche kust in Turkije. Strand kan je zo perfect combineren met een dagje waterpret. In Atlantis aquapark vind je maar liefst acht gave wild waterglijbanen à©n supercoole waterattracties! Vooral de bumperbootjes met een motor zijn vet! Hoe harder je gaat, hoe harder je tegenstander over het water heen vliegt als je hem raakt. Ook helemaal leuk: dobber in een opblaasband de Wild River rivier over, sjees in een rubberbootje van de Splash Boat af, of roetsj keihard naar beneden in de megaglijbanen Kamikaze of Black Hole. Waterfun gegarandeerd!
2. Aquapark Aqualandia Benidorm
Ligging: Benidorm in Spanje
3. Aguamar Aquapark
Playa D‘˜en Bossa op Ibiza
4. Western Aquapark
Magaluf in Mallorca
5. Aquapark Aqua Paradise
Lazise sul Garda in Italië

Kids Vakantiegids
Kids Vakantiegids magazine is samen met de website www.kidsvakantiegids.nl het grootste kindervakantie portal voor kinderen en families. Kids Vakantiegids speelt in op de groeiende behoefte van kids en hun familie om een kindervakantie of uitstapje te zoeken die past bij de vakantiewensen van het hele gezin.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie, beeldmateriaal of acties kunt u contact opnemen met:
Kids Vakantiegids, Marlotte Lubbers via volgend nummer: 0315-342012 of per mail: marlotte(apenstaartje)sis-media.nl