(Persbericht) Qstarz introduceert de eerste 10Hz GPS Laptimer met kleuren display ter wereld, de LT-Q6000. Deze automatische Laptimer is gebaseerd op GPS technologie en legt feilloos ronde tijden vast. Het scherm toont essentiële metingen als snelheid, positie en acceleratie. Het apparaat werkt volledig stand alone en is ontworpen voor Drag Racen, Circuit Racen, Rally Racen en Tuning tests. Met zijn 10Hz update snelheid is het apparaat uitermate accuraat en geschikt voor extreme race sporten. De LT-Q6000 is voorzien van een ingebouwde 3D accelerator voor het in kaart brengen van G-krachten en ten behoeve van de Auto Start Trigger. Een vernuftige functionaliteit waardoor het apparaat begint met vastleggen zodra het gaspedaal wordt ingetrapt.

Bekijk uw ronde tijden in real time en analyseer tot in detail na de race

Overzichtelijke kleuren display toont Race prestaties elke 0.1 seconde
In de racerij gaat het om tienden van seconden. De coureur dient volledig te kunnen focussen op de situatie voor hem. De LT-Q6000 is ontworpen om de piloot of bijrijder directe informatie te tonen. Slimme kleurpatronen werken intuïtief en geven in een oogopslag op prestaties weer. De Groene kleur indicatie geeft dat de coureur sneller was. Een Rode kleur indicatie geeft aan dat de coureur langzamer was. Zonder te concentreren op het apparaat, kunnen vanuit een ooghoek actuele prestaties worden afgelezen zodat in een split second beslissingen kunnen worden gemaakt.

Zeer gebruiksvriendelijk met de mogelijkheid om direct historische data te bekijken
Naast professioneel gebruik is de LT-Q6000 eveneens geschikt voor minder professionele coureurs en voor mensen die hun auto willen tunen. Zaken als race historie, beste ronde tijd, sectie tijd, maximale snelheid, gemiddelde snelheid en G-kracht waarden kunnen eenvoudig op het apparaat bekeken worden. Start een race middels 'push and go', '3 seconde countdown' of met de 'G-sensor'.

Krachtige QRacing analyse software
Het verbeteren van race prestaties is nog nooit eenvoudiger geweest. De Qstarz LT-Q6000 GPS Color Laptimer wordt compleet geleverd met QRacing software voor het tot in detail analyseren van race data. Deze software toont race prestaties in de vorm van grafische statistieken en middels een race lijn op een digitale kaart. Voorts toont de software G-krachten en G-waarden. Middels de software kunnen zelfs acceleratie en rem momenten in kaart worden gebracht. Gebruikers die video beelden wensen te koppelen kunnen tot 9 video's synchroniseren met hun race data. Dit is de ultieme manier om verbeterpunten aan te brengen in stuurman vaardigheden..

Qstars Inc. Taiwan
Het Taiwaneze Qstarz Inc. hoogwaardige consumenten en zakelijke producten met GPS- en Bluetooth-technologie. De Bluetooth GPS producten zijn in diverse Media in binnen -en buitenland onderscheiden met diverse awards. Innovativiteit, kwaliteit en gebruiksgemak zijn de speerpunten in het productbeleid van Qstarz.

De Qstarz LT-Q6000 is in Nederland verkrijgbaar via Distributeur DigiTrading. De adviesprijsprijs van de LT-Q6000 bedraagt € 399,00 (incl. btw). Meer specificatie informatie over dit product is voorhanden op: www.digitrading.nl.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie over dit artikel en de LT-Q6000 LCD Laptimer, kunt u contact opnemen met DigiTrading per e-mail: [email protected]. © '07 DigiTrading.nl All rights reserved.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular