(Persbericht)

Als er een projector of beeldscherm in het lokaal aanwezig is kan einstruction mobi in combinatie met de workspace software het digitale white bord à¢â‚¬Å“vervangenà¢â‚¬.
Schrijven en selecteren gebeurd dan op de mobi in plaats van op het bord, dit vergt wel enige oefening, maar wordt al snel een tweede natuur. De à¢â‚¬Å“mobià¢â‚¬ maakt je echt mobiel. Je hoeft niet voor het bord te staan met de rug naar de klas, maar kan gewoon door de klas lopen.
Een bijkomend voordeel is dat er van al je acties automatisch screenshots gemaakt worden, deze kun je naderhand bekijken en eventueel bewerken. Is de les goed verlopen dan bewaar je deze als basis voor een volgende keer, als je tijdens die volgende keer iets veranderd aan de les dan kun je die als basis of als sub les bewaren of gewoon wissen. Omdat je niet de complete functionaliteit van een schoolbord hebt blijven gewone bord lessen wel nodig, de einstruction mobi is dan ook een heel goed hulpmiddel en geen 100% vervanging van een digibord.

Waarom dan een mobi, omdat een mobi in combinatie met de workspace software de projector meer interactief maakt en dit een relatief goedkope instap is richting een digibord.

Voor meer informatie:

http://nltronics.nl

[email protected]