(Persbericht) P E R S B E R I C H T
Naaldwijk, 09 november 2010

________________________________________
De Freesia: terug van nooit weggeweest.

Unicum Freesia start tijdens de 10e editie van Margriet Winter Fair de campagne Geur&Kleur rondom de Freesia.

De Freesia is niet nieuw. De Freesia is wel klaar voor een hernieuwde kennismaking. De consument weet tegenwoordig veel minder van bloemen. Unicum Freesia biedt de consument tijdens de Margriet Winterfair de kans de Freesia te ontdekken.
Wat veel mensen niet weten van de Freesia is de bijzondere geur die de bloem verspreidt. Iedere kleurvariant van de Freesia heeft haar eigen geurkarakter. De Freesia is zelfs beroemd om haar geur. Bovendien is de Freesia een langbloeiende sierbloem en biedt zich uitstekend voor het verlengen van het zomerse gevoel in huis met iedere week een andere kleur en geur!

Hedendaags karakter
Unicum Freesia wil graag iedereen opnieuw kennis laten maken met deze prachtige, klassieke bloem. à¢â‚¬Å“We willen met name het hedendaagse karakter en de vrolijkheid van deze sierbloem onder de aandacht brengenà¢â‚¬, aldus Arie Stolk van Unicum Freesia, à¢â‚¬Å“de Freesia biedt met haar kleurenvariaties een mooi onderdeel in een boeket, maar er kan nog veel meer met de Freesia. Dat willen we iedereen laten zien en ruiken tijdens de Margriet Winterfair.à¢â‚¬

Volg uw neus 19 tot en met 25 november richting stand nr. 3006 in de Jaarbeurs Utrecht en ontdek uw favoriete Freesia Geur & Kleur.
________________________________________
E I N D E P E R S B E R I C H T

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met Melvin van der Zeijden, 06 106 20 443 of [email protected] of Karlijn Offermans, 06 502 67 300, [email protected]