(EMEA Persberichten) De Oranjebank van Hans Kraaij jr. maakt ereronde langs vestigingen van Trendhopper

De Oranjebank van Hans Kraaij jr in SBS Shownieuws, voorzien van 25 handtekeningen van bekende Nederlanders als Wesley Sneijder, Marco van Basten, Ronald Koeman, Guus Hiddink en Sylvie van der Vaart, maakt een ereronde langs de vestigingen van Trendhopper. Gedurende 6 weken zal de bank elke dag een andere vestiging aandoen. Bezoekers kunnen de bank bekijken, aanraken en erop zitten. Tegen minimale inleg van 1 euro kan men met de bank op de foto. De opbrengst gaat naar Stichting Opkikker. Na deze ´ereronde‘˜ kan deze unieke bank gewonnen worden!

Op donderdag 15 juli jl. werd De Oranjebank door Shownieuws - SBS6 - geveild voor het goede doel Stichting Opkikker. De Oranjebank was tijdens het WK dagelijks te zien tijdens de late editie van Shownieuws. Elke avond praatte Hans Kraaij jr. op de bank met Bekende Nederlanders over het WK. Het gesprek werd afgesloten met een handtekening op de bank. De bank, inmiddels voorzien van 25 handtekeningen, is geveild ten gunste van Stichting Opkikker. Trendhopper, ook oorspronkelijk leverancier van de bank, heeft het hoogste bod uitgebracht en daarmee Stichting Opkikker verblijd met het mooie bedrag van € 12.999,-.

Ontour
Vanaf donderdag 29 juli t/m zaterdag 11 september zal De Oranjebank alle 33 Nederlandse Trendhopper vestigingen aandoen. Op de website van Trendhopper is vanaf 27 juli te zien wanneer de bank in welke vestiging aanwezig is. Bezoekers kunnen net als de BNers plaats nemen op deze unieke bank. Tegen een minimale inleg van € 1,- kan men ook met de bank op de foto. Met deze opbrengst kan Stichting Opkikker meubels en accessoires uitzoeken om het project à¢â‚¬Å“klein Opkikkerlandà¢â‚¬ verder te realiseren.

De Oranjebank winnen
De Oranjebank is na afloop van de ereronde te winnen. Tijdens de ereronde door Nederland ontvangt men bij iedere aankoop bij Trendhopper een deelnemerskaart. Door deze in te vullen maakt men kans op deze unieke bank. Medio september wordt de gelukkige winnaar bekend gemaakt en zal de bank overhandigd worden.

___________________________________________________________

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie over Trendhopper, De Oranjebank en/of het aanvragen van beeldmateriaal kunt u contact opnemen met PR bureau MIES, Michelle de Ruiter, tel: 06-45740465 of mail: [email protected] of Henriette Fyan, Trendhopper International, tel: 033-4343456 of mail: [email protected].

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular