Het maandelijkse publiekstijdschrift De Gezonde & Natuurlijke Keuken (DGNK) geeft werkgevers de mogelijkheid om hun werknemers een duwtje te geven in de gezonde richting. De Gezonde & Natuurlijke Keuken, het educatieve kooktijdschrift dat Nederland wil leren dat gezond eten vooral ook erg lekker is, biedt werkgevers de kans om hun werknemers dit kleurrijke kooktijdschrift aan te bieden in een uniek op maat gemaakte versie..

Een gezonde werknemer is het hart van een gezonde organisatie. De jaarlijkse kosten van overgewicht die op het bordje van de werkgevers komt wordt geraamd op € 600 miljoen. En helaas is de verwachting dat dit, gezien de verdere toename van het aantal mensen dat overgewicht zal ontwikkelden, de komende jaren alleen nog maar verder oplopen. Nu is er de kans voor werkgevers om hun werknemers op een positieve manier te stimuleren om een gezondere levensstijl te ontwikkelen en overgewicht te bestrijden.

De organisatie krijgt eigen pagina‘˜s in het tijdschrift en kan deze naar eigen inzicht invullen. Van de notulen van de vergadering tot de foto‘˜s van het jubileumfeest, van advertenties tot interviews. De Gezonde & Natuurlijke Keuken integreert deze informatie in het kooktijdschrift en ontwerpt een unieke cover passend bij de organisatie. Hierdoor ontstaat een tijdschrift dat naast organisatie-informatie ook nog eens praktische informatie geeft over lekker en gezond eten en koken. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Het B2B concept van De Gezonde & Natuurlijke Keuken is een unieke, onderscheidende manier om de organisatie-informatie te communiceren naar personeel en/of relaties à©n de perfecte stimulans om werknemers bewuster en gezonder te laten eten. Liever een uniek blad op maat gemaakt voor de verkoop in de eigen retail? Dat kan ook!

Het koppelen van een publiekstijdschrift aan een personeelsblad is uniek in Nederland. In de Verenigde Staten wordt dit al jaar en dag gedaan door toonaangevende organisaties. Nu is het tijd voor de Nederlandse werkgevers om hun verantwoordelijkheid te nemen en hun werknemers een handje te helpen bij een gezonde en natuurlijke leefstijl.

Voor meer informatie over De Gezonde & Natuurlijke Keuken kunt u contact opnemen met Bernadet Bijsterbosch (Uitgever/ Hoofdredacteur) en/of Joyce Verbruggen (Marketing & Sales) per e-mail: [email protected] of per tel: 06 459 239 14.

Website: http://www.degezondekeuken.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular