Olijfolie is een bekend Grieks product dat tegenwoordig te vinden is in vele gerechten. Maar wist u dat het ook heel gezond is? Zo bevat het waardevolle enkelvoudig onverzadigde vetzuren ter bescherming van slagaders en het hart. Het is goed om hart- en vaatziekten te voorkomen en de kans op kanker te verkleinen, maar ook voor kinderen voor een goede ontwikkeling van de hersenen en botten. Daarnaast bevat het ook antioxidanten als vitamine C en provitamine A wat onmisbaar is voor uw gezondheid.

Een bekend eiland in Griekenland is Lesbos. De onvergelijkbare lekkere smaak, het aroma en de beste nutritionele eigenschappen van de olijfolie van Lesbos is een waar geschenk van de natuur. Probeer het rauw in salades, vers (rauw of gekookt), genieten van alle lekkere functies en maken de meest heerlijke recepten!

Mocht u meer willen lezen over dit product en Lesbos of wilt u dit bestellen zodat u zelf de smaak en kwaliteit kan ervaren. Bezoek dan de onderstaande website die beschikbaar is in het Nederlands, Engels en Grieks.
http://www.irodion.nl/olijfolie/nl/welkom