Rotterdam, 15 februari 2010 De GPS Track&Trace systemen van trackerXL bewaken uiteenlopende eigendommen

De systemen van trackerXL bewaken vele eigendommen. De eigendommen variëren van aanhangers, koffers, containers, wagons, bouwmaterieel tot en met bronzen beelden en mobiele toilethuisjes. Al deze spullen hebben het kenmerk dat het geen eigen spanningsvoorziening heeft waardoor de keuze voor de GPS Track&Trace systemen van trackerXL eenvoudig is.

De trackerXL systemen zijn klein van formaat en kent een standby tijd tot wel 5 jaar. De eigendommen kunnen kosteloos via het internet worden gevolgd en teruggevonden. De GPS Track&Trace systemen zijn voorzien van een IP65 watervaste behuizing en eenvoudig te monteren.

Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u via [email protected] contact opnemen met trackerXL.

trackerXL
Lichtenauerlaan 120
3062 ME Rotterdam
The Netherlands

Telefoon: +31 (0)10 7982498
Fax: +31 (0)84-7219531
E-mail: [email protected]

Over trackerXL
TrackerXL is gespecialiseerd in Track&Trace volg en bewakingssystemen waarbij er geen mogelijkheid is om gebruik te maken van een vaste externe spanningsbron (zoals de accu in de auto) terwijl het GPS systeem wel lang operationeel en standby moet zijn.

De XL heeft dan ook geen relatie tot het formaat van de tracker (deze kan zeer klein zijn) maar betrekking tot de zeer lange standby tijd die wel kan oplopen tot enkele jaren.

U kunt uw waardevolle objecten en voertuigen optimaal beveiligen en volgen. Dit gaat via geavanceerde satelliet technologie. U kunt online via uw eigen webapplicatie direct zien waar uw eigendommen zijn en het zelfs realtime volgen. Het maakt niet uit waar of wanneer, u kunt onbeperkt inloggen op uw eigen gratis webapplicatie. In tegenstelling tot andere aanbieders is het gebruik hiervan volledig kosteloos! Meer informatie is beschikbaar via de website: www.trackerxl.nl