Op 1 september 2009 verschijnt De groenste scheurkalender. Het is de nieuwe natuur- en milieuscheurkalender van 2010, boordevol humor, interviews, illustraties en informatie.

Illustraties
De kalender is rijk geïllustreerd: bijna elke dag een karikatuur of een natuurtekening van de kunstenares Ariane Berends-Brouwer.

Interviews
Interviews met hoogleraar Lucas Reijnders, rapper Ali B, wijnschrijver Hubrecht Duijker en saxofoniste Candy Dulfer. Zo onthullen Ali B en Candy Dulfer hoe groen ze zelf zijn. Hubrecht Duijker vertelt alles over biologische wijn en Lucas Reijnders geeft zijn mening over de natuur en het milieu in ons land.

Jong en oud
De kalender is voor iedereen die van de natuur houdt en ons milieu een warm hart toedraagt, voor jong en oud. Gevleugelde uitspraken van onder anderen Wubbo Ockels, Froukje Jansen, Herman Finkers, Midas Dekkers en Nescio.

Natuur en milieu
De groenste scheurkalender is klimaatneutraal en steunt bij Trees for Travel een bosherstelproject in Maleisië. Met bijdragen van natuur- en milieu-organisaties, zoals het Wereld Natuur Fonds en Stichting Natuur en Milieu. De Vlinderstichting en de Bomenstichting hebben zelfs elke week een vaste dag, omdat De groenste scheurkalender beide stichtingen graag wil steunen. Hun bijdragen variëren van informatieve teksten tot kortingsbonnen.

Informatie
Prijs: à¢à¢â‚¬Å¡¬ 14,95.
Website: www.degroenstescheurkalender.nl.
ISBN: 978-949-003-801-4.
NUR: 014.
Meer informatie: Erik Berends, 06-49 81 89 98.

Website: http://www.taalpraktijkberends.com

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular