Scheveningen, 15 mei 2009. De bij wintersporters alom bekende Skihut in Scheveningen beschikt sinds kort over de meest uitgebreide collectie van Moncler.

De stijlvolle collectie van Moncler
Moncler staat bekend om zijn stijlvolle wintersportcollecties. Vrij kunnen bewegen in sportieve kleding gemaakt en geknipt voor de dynamische mens van deze tijd. Stijlvol voor de dag komen met de uitgesproken klasse van dit typische Franse merk. De jassen en skimode van Moncler zijn gemaakt om in te bewegen.

Ruime keuze
De klasse en uitstraling van Moncler past als geen ander bij De Skihut, al meer dan 30 jaar een begrip op het gebied van zomer- en wintersport. Met een oppervlakte van 3.000 m2 biedt De Skihut een ruime keuze aan collecties op het gebied van wintersport, fashion, beach en watersports, golf, outdoor, kidswear en brillen.

Nieuwe vestiging in Oosterbeek
Het ruime assortiment en de professionele service van De Skihut is bekend bij winter- en zomersporters in heel Nederland. Om haar klanten nog meer tegemoet te komen opent De Skihut medio september een nieuwe vestiging in het Gelderse Oosterbeek en gaat de nieuwe webshop online!

Meer informatie:

www.skihut.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular