(Persbericht) Hannick Reizen, directseller en marktleider op het gebied van opera- en concertreizen, presenteert haar nieuwe brochure met muziekreizen voor najaar en winter 2011/2012.

Maatwerk reizen
Steeds meer individuele muziekliefhebbers laten hun muziekreis geheel op maat samenstellen, een muziekreis die optimaal aansluit op de persoonlijke behoefte. Bij Hannick ligt het percentage maatwerk op 85% van alle individuele arrangementen. En het wordt steeds populairder. Voor de individueel ingestelde reizigers, die graag samen of met vrienden op reis gaan, biedt Hannick
Reizen dit seizoen muziekreizen naar Milaan, Wenen, New York, Florence, Berlijn en Boedapest. Maar er zijn ook feestelijke arrangementen rond de feestdagen.

Nieuwjaarsconcert in Wenen
Voor het befaamde Nieuwjaarsconcert in Wenen kan de muziekreizenspecialist Hannick Reizen de felbegeerde tickets reserveren. Ondanks hoge ticketkosten is de wachtlijst zeven jaar.

Grote sterren
De vraag naar opera's en concerten met grote solisten en beroemde orkesten neemt toe. Publiektrekkers zijn o.a. Anna Netrebko, Rolando Villazon, Jonas Kaufmann, Placido Domingo, Janine Jansen, Lang Lang en aankomende sterren zoals Vittorio Grigolo. In oktober is Cecilia Bartoli te gast in het muziekpaleis in Boedapest; in december zingt Anna Netrebko in de Scala van Milaan en in december speelt Janine Jansen in New York.

Kerst en Oud & Nieuw reizen
Deze vormen als altijd een belangrijk onderdeel van het complete winteraanbod. De consumenten hebben dit jaar de keuze uit maar liefst 18 reizen, waaronder bekende muziekbestemmingen zoals Weimar, Heidelberg, Berlijn, Hamburg, Wenen en Boedapest. Nieuw is de kerstreis naar Maagdenburg en de Oud en Nieuwreis naar Sint Petersburg met een galaconcert in het befaamde Mariinski Theater.

´Origineel‘˜ Puccini festival in Lyon
Sinds jaar en dag kent de Franse stad Lyon een bloeiend operaleven. Eind januari 2012 vindt hier een bijzonder ´Puccini-festival' plaats. De drie opera's van Il trittico worden telkens gecombineerd met een moderner werk: de thriller Il Tabarro met Von Heute auf Morgen van Schà¶nberg; de religieuze tragedie Suor Angelica met Sancta Susanna van Hindemith en de komedie of farce Gianni Schicchi met Eine Florentinische Tragà¶die van Zemlinsky. Een operaspecialist verzorgt de muziekinleidingen.

Beroemde Concertzalen deel 2
De eerste reis van de nieuwe serie ´beroemde concertzalen‘˜ met uitvoeringen in Salle Pleyel in Parijs was een groot succes. De tweede reis in deze serie brengt de concertliefhebbers naar twee van ‘˜s wereld meest beroemde concertzalen: de Boston Symphony Hall en de Carnegie Hall, vertrek februari 2012. Niemand minder dan Jaap van Zweden zal het Boston Symphony Orchestra leiden.

800 jaar Thomanerkoor in Leipzig
In 2012 viert de muziekstad Leipzig het 800-jarig bestaan van het Thomanerkoor, het wereldberoemde knapenkoor. Op paaszondag kan men de hoogmis in de Thomaskirche bijwonen; het binnenlopen in de kerk van de Thomaner en de Thomaskantor is een bijzondere belevenis.

Voor meer informatie bel 070 - 319.19.29.
www.hannick.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular