(Persbericht) Eindhoven, 2 december 2010 De Hypothekers Associatie, de overkoepelende organisatie van alle vestigingen van De Hypotheker, kiest voor Hyarchis.Net Document Composition (HDC) van VDD IQware om haar hypotheekadvies richting de klant nog verder te optimaliseren. Door middel van documentcompositie zijn de vestigingen van De Hypotheker in staat om hun adviestrajecten sneller en efficiënter uit te voeren en De Hypotheker-formule in al hun communicatieuitingen consequent door te voeren. Bovendien kan De Hypothekers Associatie, in het kader van de Wft, met deze oplossing alle aan de klant verstrekte documenten reproduceren.

Documentcompositie maakt het mogelijk om een Hypotheek Advies Rapport (HAR) of een brief aan de klant met behulp van parameters en vooraf opgestelde tekstblokken samen te stellen en vervolgens direct in het digitale archief op te slaan. De Hypothekers Associatie werkt met 400 soorten documenten. Op basis van de specifieke klant- en hypotheekkenmerken die uit een adviesgesprek naar voren komen, kunnen de vestigingen ieder adviesrapport nu eenvoudig en vrijwel geheel automatisch samenstellen.

à¢â‚¬Å“Duidelijke en eenduidige communicatie richting de klant speelt bij complexe producten, zoals een hypotheekadvies, een grote rolà¢â‚¬, legt Pieter van der Wal, directeur van De Hypothekers Associatie uit. à¢â‚¬Å“Bovendien moet eerder verstrekte documentatie te allen tijde opnieuw opvraagbaar zijn. We werkten al langer met Hyarchis.Net voor de archivering van onze documenten. Dat de adviesdocumentatie nu ook automatisch kan worden samengesteld en gearchiveerd, scheelt enorm veel tijd. Die tijd kunnen we nu meteen aan extra service richting de klant besteden. De invoering van HDC 4.0 vindt op dit moment gefaseerd plaats bij de 170 vestigingen van De Hypotheker. Naast het toepassen van documentcompositie op ons adviestraject zullen we de oplossing in de nabije toekomst ook inzetten voor uniformiteit in de marketingcommunicatie.à¢â‚¬

Pieter van der Wal spreekt tijdens het seminar Business Controlled Document Composition van VDD IQware op woensdag 8 december aanstaande over de verschillende toepassingsmogelijkheden van documentcompositie en de implementatie hiervan bij De Hypothekers Associatie. Meer informatie over het seminar is te vinden op www.hyarchis.net/seminar.

-----------------

Over VDD IQware
VDD IQware, opgericht in 1985, is de ontwikkelaar en leverancier van het op de Microsoft.Net technologie ontwikkelde Enterprise Content Management systeem Hyarchis.Net. Hyarchis.Net zorgt voor de digitale opslag en verwerking van alle papieren- en digitale documenten. Met Hyarchis.Net en de ondersteunende diensten van VDD IQware kunnen organisaties de kwaliteit van hun bedrijfskritische processen optimaliseren en een hogere productiviteit per werknemer realiseren. VDD IQware is actief in de financiële dienstverlening, transport & logistiek-, overheid-, zorg & gezondheid- en projectgeoriënteerde sector. Hyarchis.Net wordt ook toegepast in de zakelijke dienstverlening en productie-industrie. Hyarchis.Net bestaat uit de bouwstenen: Document Management, Business Process Management, Invoice Processing, Document Composition, Records Management, Contract Management, Web Content Management en E-mail Management. Meer informatie: www.hyarchis.net.

Meer informatie
Marcommit PR
Ellis Akkermans
T 035-5822730
E [email protected]