(Persbericht) Vrijdag 1 juli 2011 is het tijd voor de derde editie van de Jà¤gerland Tour 2011 en wel in een van Amsterdams meest industriële clubs; namelijk Trouw. Verwacht een experimentele Indie DJ set van niemand minder dan Caribou, Franse electro van Joakim, live vintage flavoured lazer disco van Fransozen Jupiter en electronisch geluid van Bear die bekend is van het Non Records label. De tweede ruimte zal door onder andere Italo Elite resident San Proper en Italo Elite oprichter Martin Duvall omgetoverd worden tot een paradijs voor discoliefhebbers. Kaarten zijn uiteraard weer gratis, maar alleen verkrijgbaar via inschrijving op www.jagerland.nl.

Tickets
De tickets voor alle events van de Jà¤gerland Tour zijn gratis, maar uitsluitend verkrijgbaar door middel van inschrijving en alleen voor mensen van 21 jaar en ouder. Om tijdens het event in Amsterdam voor nop te feesten dienen liefhebbers zich in te schrijven op jagerland.nl. Daar worden de exclusieve tickets verloot onder de inschrijvingen.

Locatie: Trouw, Amsterdam
Trouw is gevestigd in het pand waar vroeger de gelijknamige krant werd gedrukt. Daardoor ziet de club er vanbinnen uit als een grote, industriële ruimte, met een underground sfeer die je in Amsterdam of Nederland niet veel tegenkomt. Qua muziek richt Trouw zich vooral op vooruitstrevende elektronische, muziek, hoewel er de laatste tijd ook steeds meer grote en kleine bands optreden. Je kunt veel positiefs over Trouw zeggen, maar van een gezellig huiskamersfeertje kun je nauwelijks spreken. Niet dat het er niet gezellig is, want dat is het zeker, maar er zijn niet veel huiskamers die zo fijn naar beton en opgedroogde inkt ruiken.
Adres: Wibautstraat 131, 1091 GL Amsterdam www.trouwamsterdam.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular