(Persbericht) DE Jàƒ‘žGERLAND TOUR GAAT NAAR ROTTERDAM

De eerste editie van de Jà¤gerland Tour in 2012 is een feit. Op 21 januari, om 23:00 beginnen we het nieuwe jaar in PERRON, een oud postgebouw aan het spoor in Rotterdam. Dat wordt een datum die je met je volledige arsenaal aan pennen en markeerstiften in je agenda moet zetten, gezien de mensen die achter de draaitafels gaan schitteren. Zo zijn er de Noorse DJ-ster Todd Terje en de Rotterdamse veteraan David Vunk, maar ook opkomende talenten als Jeff Solo en damesduo Hollywood & Vine, die hun thuishaven gaan verrassen met de crà¨me de la crà¨me van italo, techno, house en disco. Dus diegene die alleen van dodelijke stiltes of talentloze prutsers houden, mogen gerust thuisblijven. De rest kan zich vol goede moed hier inschrijven.

Tickets
De tickets voor alle events van de Jà¤gerland Tour kosten niets, maar zijn uitsluitend verkrijgbaar door middel van inschrijving en alleen voor mensen van 21 jaar en ouder. Om tijdens het event in Rotterdam voor nop te feesten, dienen liefhebbers zich in te schrijven op jagerland.nl. Daar worden de exclusieve tickets verloot onder de inschrijvingen.

Locatie: PERRON, Rotterdam
PERRON is een (tijdelijk) podium in een leegstaand, oud postgebouw in het centrum van Rotterdam. Het ligt aan het spoor, vlakbij het Centraal Station. De sfeer van Perron beschrijven is een beetje moeilijk, maar laten we toch een poging doen. Stel je een lief, oud bruin cafeetje voor met bloemetjeskleedjes en de constante geur van lavendel. Stel je nu het tegenovergestelde voor en je komt aardig in de buurt van PERRON: rauw en donker. Een hol, maar wel een heel leuk hol!

Programma
TODD TERJE (NO)
Todd Terje vult in zijn eentje zowat het hele spectrum van de Noorweegse dancescene, van dromerige deephouse tot met synthesizers overladen techno. De gemene deler? De soul die in de jaren ‘˜70 de met disco besmeurde dansvloeren overheerste.

DAVID VUNK (INTERGALACTIC FM)
David Vunk maakte in het begin van de jaren ‘˜90 furore als DJ en heeft inmiddels al de hele wereld ´bevunkt‘˜ met zijn kwaliteitsmixen van italo en disco. Niet voor nette schoenen!

JEFF SOLO
Jeff Solo brengt de melodie terug de dansvloer op. ´Echte liedjes‘˜, zoals je vader dat vroeger noemen. Wij noemen het rauw, sexy en bovenal dansbaar.

HOLLYWOOD & VINE
Dit Rotterdamse damesduo bundelt zijn obsessie en kracht voor italo disco, new wave, early chicago house & detroit techno. En dat klinkt allesbehalve meisjesachtig.

Jagerland.nl
De Jà¤gerland Tour is onderdeel van het platform Jagerland.nl. Hier vind je alles over uitgaan en goede feesten in het bijzonder. Er zijn dagelijks verse blogs te lezen, fotoreportages van de Jà¤gerland Tour te zien en tickets voor de beste festivals te winnen. Daarnaast zijn er afleveringen te zien van de populaire series ´My Son The DJ‘˜ en ´De Aard van het Feestje‘˜. www.jagerland.nl

Overzicht info:
Naam: Jà¤gerland Tour Rotterdam
Datum: Zaterdag 21 januari 2012
Locatie: Perron, Rotterdam
Programma: Todd Terje, David Vunk, Jeff Solo, Hollywood & Vine
aanvang: 23:00 uur
sluit: 4.00 uur
Toegang: Gratis (alleen op inschrijving via www.jagerland.nl)
Minimum leeftijd: 21