Nieuw in Nederland
De kindvriendelijke, roestvrijstalen drinkbekers van Klean Kanteen

De Klean Kanteen is de hippe oplossing voor vieze geurtjes en smaakjes in de schoolbeker van je kind. Extra fijn om te weten: de Klean Kanteen wordt op veilige en duurzame manier geproduceerd onder goede arbeidsomstandigheden en tegen een eerlijk loon. http://www.greenjump.nl/Categorie/Eten-en-Drinken/Drinkbeker-bidon-en-schoolbeker De Klean Kanteen is exclusief verkrijgbaar bij www.greenjump.nl , een nieuw baby- en kinderwarenhuis met veel eco, bio en fair.

Weg met de plastic wegwerp waterflesjes en kunststof drinkbekers die vaak vervangen moeten worden, onze afvalberg is al groot genoeg!

Praktisch en hygiënisch

De drinkbekers zien er geweldig uit en worden geleverd in verschillende leuke kleurtjes voor jongens en meisjes.
De Klean Kanteen is lekdicht door het handige Avent tuitje, een sportdop of een gewone dop. De drinkbeker is gemaakt van de beste kwaliteit roestvrij staal, zonder scherpe randjes waar bacteriën zich kunnen ophopen of waaraan kinderen zich kunnen bezeren. De Klean Kanteen kan bovendien gewoon in de vaatwasser, praktisch en hygiënisch.
Ook voor ouders een aanrader, bijvoorbeeld voor in de auto of tijdens het sporten.

------------------------------------------------------------

Wie is Greenjump.nl?

Greenjump.nl is gestart als dà© complete webshop met eco, bio en fair trade producten voor baby‘˜s en kinderen. De oprichters maken zich al jaren druk over de schadelijke stoffen in baby-en kinderproducten. Tijdens hun eigen zoektocht naar milieuvriendelijke en gezonde producten bleek dat deze lastig te vinden zijn.
Oprichter Goran Gagic zegt: à¢â‚¬Å“We houden daarnaast ook van mooie dingen wat het soms uitdagend maakt om biologisch te winkelen. Vanuit dat idee is Green Jump ontstaan. Met Green Jump willen we het voor ouders makkelijker maken om al die verantwoorde en tegelijkertijd leuke en betaalbare baby- en kinderspulletjes te vinden.à¢â‚¬Å“

------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Foto‘˜s en het logo zijn te downloaden via www.greenjump.nl/pers
Direct link naar het product: http://www.greenjump.nl/Categorie/Eten-en-Drinken/Drinkbeker-bidon-en-schoolbeker

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u bellen of mailen naar:
Manon Gagic +31 6 41 36 92 44
[email protected]