Wat waren wederom gettoblasters? Precies, het waren koffergrote mobiele audio-installaties en werden door hun eigenaren op de schouder gedragen. Het geluid dat zij meestal voortbrachten was beslist niet dat wat de moderne muziek georiënteerde mens vandaag de dag verwacht.

Vandaag de dag heeft men voldoende aan een 60 à— 49,1 Millimeter draagbare muziekspeler (PMP) zoals de X-mini Happy Capsule Speaker van XM-I.
Met de krachtige en compacte 88 gram lichte XM-I X-mini Happy Capsule Speaker geniet u altijd en overal muziek met een perfecte geluidskwaliteit. Dankzij de Basstube-technologie wordt een volwaardige, diepe bas tot stand gebracht.

Voor een dubbele dosis geluid kunt u een een onbeperkt aantal X-Mini Happy Capsule Speakers aan elkaar koppelen via het BuddyJack-systeem.
bestaat uit een MP3-speler, een luidspreker heeft een geïntegreerde SD / SDHC-kaartsleuf.
Deze mini-muziek machine is voorzien van een SDHC-kaartslot en kan vanaf een SD(HC)-kaart MP3's afspelen (maximaal 8GB). Natuurlijk is het ook mogelijk om een koptelefoon aan te sluiten.

Met de meegeleverde USB-kabel laadt u de X-mini Happy in 2,5 uur weer op via een pc of laptop. Het audiokabeltje van de speaker zelf zult u niet snel kwijtraken, want deze heeft een eigen bergplaats in de speaker.
Deze kleinste ghettoblaster van de wereld was à©à©n van de highlights op de onlangs gehouden CEBIT in Hannover en overtuigde hier zowaar ook het kritische Duitse publiek.

Meer informatie over deze opmerkelijke draagbare muziekspeler en de overige speakers uit de XM-I serie vindt u op http://www.stocksandimports.nl.