(Persbericht) Barneveld Bij De Klussenier is verheugd gereageerd op het besluit van demissionair minister van Financiën Jan Kees de Jager om BTW op arbeid van 19% naar 6% te verlagen. Het gaat om de periode van 1 oktober 2010 tot 1 juli 2011 en klanten die hun verbouwing, renovatie en onderhoud bij De Klussenier onderbrengen, profiteren van de nieuwe belastingmaatregel die een aanzienlijke besparing kan opleveren op de totale aanneemsom.
De Klussenier is inmiddels uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van bestaande woningbouw. Wilger van de Beek, marketingdirecteur De Klussenier, ziet volop kansen voor de consument. ´Deze regeling betekent een extra stimulans voor de klanten om een van de 240 Klusseniers hun opdracht toe te vertrouwen. De crisis in de bouw heeft met name de nieuwbouw getroffen, onze Klusseniers daarentegen zitten veel meer in het segment van installeren van badkamers, keukens, dakkapellen en andere bouwkundige werkzaamheden. Na de strenge winter hebben we in het tweede kwartaal van dit jaar bij De Klussenier een explosieve toename gezien van bouwactiviteiten die erop gericht zijn het wooncomfort in bestaande huizen te verbeteren. Consumenten durven niet meer te verhuizen en besluiten daarom hun wooncomfort te verbeteren. Nu de BTW op arbeid ook op onze werkzaamheden met maar liefst 13% daalt, komt de realisering van de droomwens voor de consument een forse stap dichterbij‘˜.
Het is echter niet alleen de prijs die doorslaggevend is of een verbouwing wel of niet door gaat. Van de Beek: ´De klant wil garanties dat zijn zuur verdiende geld optimaal besteed en zijn woonwens bouwkundig gerealiseerd wordt. Hij eist terecht kwaliteit en garanties. Daarvoor kiest hij de zekerheid van het merk De Klussenier. Hij wil zijn opdracht uitbesteden aan à©à©n regisseur die alles voor hem regelt. Een die een verbouwing van A tot Z regelt en daarvoor de verantwoordelijkheid neemt. Desgewenst kan De Klussenier arrangeren dat de klant professionele toonzalen bezoekt om ideeën op te doen. Hij profiteert dan tevens van de inkoopvuist die De Klusseniers gezamenlijk maken.‘˜
Volgens Van de Beek is het zaak dat gezinnen die verbouwplannen hebben, alert op de actieperiode zijn. De regeling duurt 9 maanden en de verwachting is dat na die datum het oude belastingregime weer gaat gelden en de BTW op arbeid ouderwets naar 19% teruggebracht zal worden. Dan wordt dezelfde klus zo maar weer duizenden euro‘˜s duurder. Het kan daarom interessant zijn De Klussenier voor een gratis offerte uit te nodigen om te kijken waar de mogelijkheden liggen.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular