Barneveld De ruim 240 Klusseniers in Nederland gaan de komende drie maanden fors aan de weg timmeren. Via een landelijke consumentenactie brengen ze hun specialiteit ´de badkamer‘˜ op een aantrekkelijke manier bij de klant onder de aandacht. De actie staat in het teken van voordeel, garantie en als premium gratis ballonvaarten in De Klussenier Heteluchtballon.
Wilger van de Beek, marketingdirecteur van De Klussenier: ´De levering en plaatsing van badkamers is een van de meest voorkomende activiteiten van een Klussenier. Dat neemt een steeds grotere vlucht. Voor de grote badkamergroothandels zijn we een niet weg te cijferen omzetpartner. Onze Klusseniers merken de voordelen dat ze deel uitmaken van een landelijk opererende organisatie van veelzijdige vakmensen. Er zijn zo‘˜n 240 Klusseniers in Nederland en 40 in België. We maken samen een inkoopvuist wat veel voordelen oplevert voor de klant. Wanneer gezinnen plannen hebben om het wooncomfort te verbeteren door bijvoorbeeld een nieuwe badkamer te laten installeren, dan is misschien nu het moment gekomen om eens vrijblijvend bij De Klussenier te informeren naar de mogelijkheden. Ze kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van professionele badkamer toonzalen waarmee De Klussenier samenwerkt. Op die manier doen ze legio ideeën op. Wanneer ze hun eigen wensenpakket via een Klussenier bestellen kan hij hen een aantrekkelijke conditie aanbieden. De regie van levering en plaatsing zit dan ook nog eens in à©à©n hand. Wel zo gemakkelijk. En uiteraard vakkundige plaatsing en garantie.‘˜
De Klussenier gaat de komende 3 maanden al deze badkameractiviteiten via een landelijke campagne extra onder de aandacht brengen. Behalve de genoemde voordelen wordt een premium verstrekt in de vorm van twee gratis ballonvluchten in De Klussenier Heteluchtballon. Wanneer een klant een badkamer laat installeren en aan de actievoorwaarden voldoet, valt hem de unieke ervaring van twee plaatsen ten deel. De Klussenier kan dat allemaal aanbieden vanuit het collectief van de inkoopvuist die 240 veelzijdige vakmensen samen ballen.
Wilger van de Beek geeft aan met deze speciale actie de nadruk te leggen op een van de specialiteiten van De Klussenier. Maar een Klussenier doet echter veel mà©à©r dan alleen badkamers installeren. Ook voor andere werkzaamheden is deze veelzijdige vakman beschikbaar.