Zaterdag 24 juli is er voor belangstellenden om 14:00 uur de lezing à¢â‚¬Å“De kracht van emotieà¢â‚¬ in de winkel Tara Boeddha (De Vierde Vloer), Krommestraat 16, 3811 CC Amersfoort. Er wordt o.a. gesproken over de harmoniserende functie van emoties.

Emotie of het emotioneel zijn, triggert bij veel mensen nog negativiteit, oordelen of zelfkritiek. Op onbewust niveau kan het zijn verbonden aan schaamte, schuld of machteloosheid. Hierdoor krijgt het een veel te zware lading. Soms van zodanige aard, dat we onszelf ermee identificeren, terwijl het misschien niets met ons eigen leven te maken heeft. We dragen slechts het lot van een ander.

Emotie heeft een functie, zoals de gehele werking van het lichaam een functie heeft. Wanneer we een andere betekenis leren geven aan emotie en de energie ervan constructief leren gebruiken, kunnen we bergen verzetten.

Tijdens deze inspirerende lezing legt Ursula Aerts, oprichtster van Definest uit ,hoe een emotie als bijvoorbeeld angst wordt omgezet in levensvreugde. Aerts werkt met het onbegrensde menselijke potentieel en praktische rituelen, waaronder harmoniserende vuurlopen. Er zijn nog een aantal plaatsten en belangstellenden worden verzocht te reserveren via Definest: www.definest.nl of tel: 036 5355388.