Angst voor het onbekende remt mensen om gelukkiger te zijn.

Net als natuurgenezers uit de jungle werkt Ursula Aerts, directeur van Definest met lucht om de kwaliteit van leven te optimaliseren. Deze natuurlijke methode is effectief, de resultaten zijn verbluffend en iedereen kan het leren. Een voordeel van werken met lucht is dat iedereen er toegang toe heeft en het is gratis. Met eenvoudige methoden is het mogelijk te ontstressen, de lichaamsenergie op te bouwen, of grote en hele kleine trauma’s uit het soms verre verleden te verwerken. Een wondermethode? Nee, slechts een voorbeeld waartoe het onbegrensde menselijk potentieel in staat is, zodra men de angst voor het onbekende leert overwinnen.

 

Het komt voor dat iemand na slechts één sessie van jarenlange astma af is, een maandenlange depressie verdwijnt, of iemand gaat gezonder eten en betere keuzes maken. Een deel van de leerzame principes die Aerts aangereikt via het bedrijf Definest zijn ook erkend in de veelbesproken ‘Secret’ en geven mensen sleutels naar geluk. Ghandi zei: “We moeten de verandering worden die we in de wereld willen dien”. Aerts leert jong en oud via de studie van het onbegrensde menselijke potentieel dat en hoe dit mogelijk is. Onbegrensd gaat echter samen met onbekend. Het kan inderdaad riskant voelen om iets wat bekend is los te laten, met maar één doel voor ogen: gezonder, succesvoller, gelukkiger zijn.

 

Het leven en werk van Aerts is het resultaat van het doorleven en eigen maken van deze methoden.

–Van del tot dame- is een korte omschrijving die Aerts er zelf lachend aan geeft, maar het volledige verhaal van Aerts gaat veel dieper en is indrukwekkend. Het is voor weinigen te begrijpen hoe een persoon in één mensenleven zoveel kan meemaken en vervolgens vanuit zichzelf haar kwaliteit van leven volledig verbetert. Hoofdschuddend uit Aerts haar eigen verbazing: “Het is voor mezelf haast niet te geloven wat ik afgelopen jaren aan ballast achter me heb gelaten, maar hierdoor weet ik wel dat iedereen veel gezonder en gelukkiger kan zijn.”, aldus Aerts.

 

Definest en Ursula Aerts

Definest is opgericht door Ursula Aerts met als doel een positieve wereld te creëren voor iedereen. Het werk bestaat uit het geven van lezingen, workshops, evenementen en opleidingen en wordt gekenmerkt door levenswijsheid, levensvreugde, harmonie en rust.

Jarenlang investeerde Aerts in zichzelf in de vorm van persoonlijke ontwikkeling. Internationaal volgde Aerts tientallen opleidingen binnen de reguliere en alternatieve gezondheidszorg en nam herhaaldelijk deel aan de meest intensieve transformatieprocessen. Aerts studeerde met indianen uit Amerika, westerse en Peruviaanse sjamanen, westerse artsen en spirituele leiders. Ze werkte een aantal jaren in ziekenhuizen en andere reguliere instellingen. Met een inmiddels breed en hoog ontwikkeld bewustzijnsniveau zet Ursula Aerts zich internationaal in voor de meest uiteenlopende type mensen en organisaties, zoals scholen, bedrijven, zorginstellingen, overheid, stichtingen voor ontwikkelingssamenwerking en particulieren onder wie regelmatig hele gezinnen.

 

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie en/of beeldmateriaal, het bijwonen van een workshop of als u een lezersactie wilt aanbieden, kunt u contact opnemen met Ursula Aerts via 036 5355388. Of lees meer op www.definest.nl.