Persbericht
De mens als middelpunt: Compumatica verbindt de werelden
Uden/Hannover, 27 Januari 2010.- Compumatica secure networks presenteert, tijdens de CeBIT 2010 in Hannover, haar nieuwe product CompuMail Gateway voor veilige vercijfering van E-mail communicatie.
Connected Worldsà¢â‚¬Å“ zo luidt niet alleen het motto van de CeBIT 2010, ook voor Compumatica secure networks ligt de centrale focus op de mens als uitgangspunt in meerdere met elkander verbonden werelden. Dit toont zich door een breed productportfolio, dat naast de reeds bekende producten voor vercijfering van netwerkverkeer, de beveiliging van mobiele telefoon gesprekken en nieuw de CompuMail Gateway voor E-mail beveiliging biedt.
De CompuMail Gateway van Compumatica is ontwikkeld voor de beveiliging van E-mails tegen interceptie en modificatie. De interne en externe E-mailcommunicatie is automatisch, voor de gebruiker transparant, te tekenen en te vercijferen. Het product is geschikt voor zowel kleine installaties, redundante scenario‘˜s als ook voor de inzet in zeer grote geclusterde organisaties. Afzender en ontvanger kunnen, op hun bekende manier, eenvoudig per E-mail blijven communiceren. De CompuMail Gateway garandeert de vertrouwelijkheid en authenticiteit van de inhoud.
Voor de beveiliging van gesprekken via mobiele telefoons is de inzet van Compumatica GSM-software uitermate geschikt, de standaarden 2G en 3G worden volledig ondersteund. Speciale klanteneisen kunnen geïmplementeerd worden. Natuurlijk geven wij u ook nadere informatie over de verdere ontwikkelingen van onze CryptoGuard VPN-familie. De vercijfersystemen en de comfortabele bediening door het centrale management-systeem bewijzen zich keer op keer voor de beveiliging van lokale en wereldwijde netwerken van elke omvang. De CompuCrypt XL biedt daarbij een throughput tot 10 Gbps en levert naast vercijfering ook pakketfiltering.
Voor het veilige werken in het World Wide Web zorgen de Compumatica Firewall-Systemen CryptoWall en CompuWall. Door samenwerking met Kaspersky biedt de CompuWall ook Kaspersky Anti-Virus-Technology. Om het pakket van producten te complementeren bieden wij u tenslotte een USB stick voor veilige opslag van data, de Compumatica USB.
Bezoek ons tijdens de CeBIT 2010 in Hannover: Hal 11, stand B45

KORT BEDRIJFSPROFIEL:

Compumatica secure networks met vestigingen in Nederland en Duitsland is een onafhankelijke private onderneming met als belangrijkste doel: de beveiliging van het IP verkeer van hun klanten. Compumatica ontwikkelt, produceert en implementeert oplossingen met een hoge beveiligingsgraad, voor alle type IP netwerken en klanten. De klant kan een kleine organisatie zijn met enkele landelijke verbindingen of een multinational met grote wereldwijde netwerken. Voor zowel het personeel als de producten van Compumatica geldt dat ze aan een hoge graad van betrouwbaarheid en kwaliteit voldoen. Elk afzonderlijk product ondergaat een gefaseerde kwaliteitstest waarbij het wordt onderworpen aan grondige duurtesten. Alle Compumatica producten zijn meer dan 10 jaar downward compatible. Hiermee garanderen wij klanten bescherming van hun investeringen. Klanten van Compumatica zijn bekende Top 500 bedrijven en overheden van verschillende landen, die de Compumatica apparatuur gebruiken om hun gevoelige data te beschermen.

Als wereldwijd erkende fabrikant en systeemintegrator levert Compumatica secure networks complete IT-beveiligingsoplossingen voor netwerken van elke grootte.
De bescherming van uw gegevens is onze opdracht we secure YOUR network.

Compumatica secure networks bv Oude Udenseweg 29
5405 PD Uden
Nederland
Telefoon +31 (0)413 334668
Fax +31 (0)413 334669 www.compumatica.eu