(Persbericht) HEEMSKERK - Naambordenfabrikant Dà© Naamborden Specialist levert ouderwets vakmanschap in een moderne toepassing. Met de meest up-to-date techniek wordt naam, nummer of afbeelding perfect op naambordjes van leisteen gezet. De expert uit Heemskerk laat zien hoe klassiek en modern vlekkeloos samengaan.

Voor veel mensen is het gezegde ´Eigen haard is goud waard‘˜ de laatste jaren de huisspreuk geworden. Dà© Naamborden Specialist speelt daar prima op in met een nieuwe reeks naambordjes. Deze leistenen naambordjes zijn volstrekt uniek door hun herkomst: geen twee stukken steen zijn gelijk. Bij aanschaf van deze naambordjes van leisteen is de eerste zekerheid dat er van uw naambord geen tweede bestaat.

De grilligheid van de naamplaten van leisteen vraagt om zorgvuldige behandeling. Dà© Naamborden Specialist doet dat. Tekst of huisnummer wordt computergestuurd op het leistenen naambordje gelaserd. Perfecte afwerking is de tweede zekerheid bij de aankoop van deze natuurstenen naamborden.

Niet iedereen is even gecharmeerd van een naambord of naamplaat van puur leisteen bij de voordeur. Hier speelt Dà© Naamborden Specialist op in met leistenen naambordjes die zijn voorzien van een roestvrijstalen naamplaat. Op deze geborstelde roestvrijstalen plaat wordt tekst en/of nummer gelaserd. De leistenen naambordjes alleen voorzien van roestvrij stalen huisnummers is ook mogelijk. Daarnaast is voor die mensen die graag een stapje terug in de tijd gaan, het nostaligisch ovaal leistenen uithangbord te bestellen. Dat men precies krijgt wat men wil is de derde zekerheid bij het bestellen van leistenen naambordjes.

Dà© Naamborden Specialist staat voor service en zekerheden. Dat spreekt voor zich als u het ruime aanbod ziet op de website zelf: www.denaambordenspecialist.nl.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular