HEEMSKERK - Naambordenfabrikant Dà© Naambordenspecialist uit Heemskerk doet zijn naam eer aan. Het vakmanschap waarmee de nostalgische uithangborden worden gemaakt doet oude tijden herleven.

Al lijkt het eind van de crisis in zicht, minder kritisch gaat de consument niet worden. Terecht, want de les is geleerd dat kwaliteit best verwacht mag worden. Dat lijkt precies de gedachte te zijn geweest bij Dà© naambordenspecialist. Deze fabrikant van naamborden of uithangborden heeft in zijn uitgebreide collectie een serie nostalgisch uithangborden die gedegen vakwerk verraden.
Deze naamborden zijn vervaardigd van onverwoestbaar staal.

De naamplaat wordt voorzien van een laag roestwerende zinkfosfateer om daarna met poedercoating te worden ingekleurd. Moderne betrouwbare technieken die in de eigen ateliers van Dà© naambordenspecialist handmatig en op ambachtelijke wijze worden toegepast. De belettering op deze stukken vakwerk is van een topkwaliteit vinyl die in ons weerbastige Hollandse klimaat gemakkelijk standhoudt.

De kostprijs ligt lager dan je bij een blijvend stuk identificatie van de eigen woning verwacht. Dat vakmanschap meesterschap is, is het best te zien op de website van Dà© naambordenspecialist zelf: www.denaambordenspecialist.nl.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular