(Persbericht) 1 tot en met 3 april 2011
De grootste consumentenbeurs op het gebied van bouwen, verbouwen en interieur.

Van 1 tot en met 3 april 2011 zal de derde editie van de succesvolle beurs, Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten de Nationale Bouwbeurs - plaatsvinden in de Jaarbeurs te Utrecht. Dਠbouw- en woonbeurs waar de consument met (ver)bouw en inrichtingsplannen ideeën en kennis opdoet.

Voor de particulier die wil laten (ver)bouwen en/of de inrichting van het huis drastisch wil veranderen, is dit de juiste beurs om zich te laten informeren over de mogelijkheden.

Huis (ver)bouwen en inrichten
De synergie tussen (ver)bouwen en inrichten vorig jaar, bleek een gouden greep. Dit jaar zal de zone Inrichten wederom zorgen voor een optimale aansluiting van de wensen van de bezoekers. Op de beurs kan de bezoeker kennis maken met toonaangevende binnenhuisarchitecten en interieur-adviesspecialisten, maar kan zich ook oriënteren op bijvoorbeeld badkamer-, keuken-, of vloerengebied. Deze bouwbeurs is een verzamelplaats voor meer dan 200 exposanten die kwaliteitsproducten en diensten tentoonspreiden op het gebied van alles wat met (ver)bouwen en inrichten te maken heeft. Daarnaast worden er doorlopend interessante lezingen, workshops en presentaties gegeven op het centrale podium.

Populair
Uit de voorgaande jaren blijkt dat er een grote behoefte is aan een ruim opgezette beurs waar de bezoeker alles wat met bouwen en wonen te maken heeft, onder à©à©n dak vindt. Maarten Dop, directeur van organisator Expo Communications: ´We merken dat deze beurs met het jaar populairder wordt. Ook dit jaar zijn er weer meer exposanten, meer vierkante meters en we verwachten meer bezoekers, zo rond de 25.000. Dit is inmiddels de meest toonaangevende beurs op het gebied van bouwen en verbouwen in Nederland.‘˜

Korting!
Kaarten kosten € 15,00 per persoon, maar zijn ook met korting van € 3,50 online verkrijgbaar. De Nationale Bouwbeurs is geopend van vrijdag 1 tot en met zondag 3 april 2011 van 10.00 tot 17.00 uur in de Jaarbeurs te Utrecht. EXTRA: tijdens de beursdagen is er gratis kinderopvang!
Meer weten of online uw kaart bestellen? Kijk op
www.denationalebouwbeurs.nl