(Persbericht) De Nationale Onderwijsgids presenteert uniek concept

Groningen, 5 november 2010 De Nationale Onderwijsgids is sinds de oprichting in april 2010 hard op weg de belangrijkste nieuwssite voor het onderwijs van Nederland te worden. Naast het actuele onderwijsnieuws biedt de website sinds oktober onderwijsinstellingen ook de mogelijkheid hun vacatures te adverteren.

In Nederland bestond het nog niet; een website waarop dagelijks het actuele onderwijsnieuws verzameld werd en in heldere artikelen werd gepresenteerd. Onderwijsprofessionals, ouders van schoolgaande kinderen, studenten, scholieren en een ieder ander die zich interesseert voor het onderwijs moesten zich dagelijks door een wirwar aan kranten en websites heen werken om de laatste ontwikkelingen te kunnen volgen.

Dat is niet langer nodig: de Nationale Onderwijsgids biedt sinds april dagelijks het meest complete overzicht van al het onderwijsnieuws: van kinderopvang tot universiteit en van speciaal onderwijs tot politiek. Dat er behoefte was aan dit concept is duidelijk, want de website kent maandelijks een verdubbeling van het aantal bezoekers.

Sinds oktober biedt de Nationale Onderwijsgids onderwijsinstellingen ook de mogelijkheid vacatures te adverteren. De combinatie van onderwijsnieuws en onderwijsvacatures is uniek in Nederland. De vacatures komen op een dynamische manier op de voorpagina voorbij, waardoor ze niet alleen bekeken worden door actief werkzoekenden, maar ook door latent werkzoekenden.

De website hoopt zo alvast te kunnen inspringen op het dreigende lerarentekort in alle sectoren van het onderwijs. Onderwijs is de hoeksteen van onze samenleving en de Nationale Onderwijsgids wil graag een steentje bijdragen aan het succes van de sector.

Http://www.nationaleonderwijsgids.nl

Noot voor redacties (niet voor publicatie):
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Roy Sulman op 050 68 88 899.