De nieuwe webshop van M Double You is nu online op www.mdyshop.nl! De gehele site is vernieuwd voor een nog betere winkelervaring voor onze bezoekers.  Zo hebben wij een groter, beter en vernieuwd assortiment. Neem snel een kijkje in de vernieuwde website en ervaar het zelf.

Vernieuwingen

Aan onze nieuwe webshop hebben wij een grote hoeveelheid nieuwe producten toegevoegd. Zo kunnen wij onze bezoekers een nog breder assortiment bieden en is er voor ieder wat wils. Wij bieden niet alleen meer producten voor krachtsporters maar ook voor bijvoorbeeld duursporters.

Verder hebben wij ons best gedaan om de merken die wij voeren overzichtelijker op onze website te plaatsen. Zo ziet u in à©à©n oogopslag wat u wilt weten. Ook hebben wij verscheidende betalingsvormen toegevoegd zodat u een nog grotere keuze heeft in de manier waarop u wilt betalen.

Over het algemeen is onze site ook informatiever geworden. Wij hebben veel aandacht besteed aan het maken en plaatsen van informatieve teksten en uitleggen over bijvoorbeeld producten, ingrediënten en trainingstechnieken. Zo kunt u ook voor alle informatie over sport bij ons terecht. Al laatste is ook het algemene gebruiksgemak van onze website verbeterd. Alles werkt weer net iets beter dan voorheen zodat u een uiterst hoog winkelgemak zult ervaren!

Kom kijken

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar de nieuwe webshop van M Double You? Neem dan snel een kijkje op www.mdyshop.nl en ervaar zelf de verbeteringen!

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular