28-08-2009
Zoetermeer

Fescalo is een online ´browser-based´ administratieve applicatie voor CRM, contract- & abonnementenbeheer, artikelbeheer & ordering en facturatie.

Fescalo bestaat sinds 1999 en biedt een volledig web-gebaseerd oplossing gericht op allerlei processen binnen bedrijven waaronder klantbeheer, contract management, voorraad beheer & fulfilment, document management en financiën. Fescalo onderscheidt zich van andere aanbieders doordat de applicatie in zijn geheel web gebaseerd is en dus geen software geïnstalleerd hoeft te worden. Dit heeft als voordelen dat er overal vandaan (alleen pc met internet nodig) en op elk tijdstip gewerkt kan worden. Fescalo is platform en web-browser onafhankelijk hetgeen garandeert dat de applicatie geen last zal ondervinden van wijzigingen in uw IT infrastructuur of virussen. Er hoeven geen installaties of periodieke software patches en -updates op werkstations te worden gedaan. Uw informatie is veilig opgeslagen met de nodige back-up faciliteiten. Tevens kan er eenvoudig een koppeling gemaakt worden met uw website.

Rapporten zijn beschikbaar voor elke module. Als voorbeeld zijn openstaande leveringen of facturen, contract statussen, voorraad en artikel overzichten. Tevens is het mogelijk om een data-dump te doen van alle data in bijvoorbeeld een spreadsheet programma.

Fescalo is geheel browser gebaseerd, maar levert een hoge kwaliteit ten aanzien van de user interface. Veel web producten leveren een gebrekkige ervaring op voor vele gebruikers, zeker vergeleken met traditionele desktop applicaties. Fescalo heeft een modern en professionele interface dat toegankelijk is van elke web browser, maar kenmerkt en gedraagt zich als een typisch stand-alone applicatie.

Een van de fundamenten van Fescalo is om in meerdere landen of regio's tegelijk te kunnen werken. Tegenwoordig hebben bedrijven vestigingen of afdelingen elders en het is daardoor noodzakelijk om internationale conventies en lokale gebruiken samen te voegen in een systeem. Tevens is Fescalo erop ingericht derde (internationale) facilitaire bedrijven gebruik te kunnen laten maken van het systeem. Denk hierbij bijvoorbeeld aan call centers. Enkele voorbeelden van landinstellingen: taal, valuta, betaalwijzes, herinnerings instellingen etc.

Maak kennis met de voordelen en het gemak van een online administratie en probeer vrijblijvend de online demo op onze website.
Voor meer informatie kunt u ons alsvolgt bereiken:
email: [email protected]
website: www.fescalo.com

Noot voor de redactie:
dit is een origineel persbericht

Website: http://www.fescalo.com