(Persbericht) De onderbouwkoellade K 9123 Ui van Miele

Ergonomische bediening met uittrekbare laden

Miele introduceert de onderbouwkoellade K 9123 Ui. Deze nieuwe onderbouwkoellade neemt weinig ruimte in en past in elke keukenopstelling. De koelkast is een volledig integreerbaar onderbouwmodel met uittrekbare laden, is zeer overzichtelijk, ergonomisch doordacht en biedt de bekende Miele-kwaliteit. Het apparaat is zuinig in het gebruik en valt dan ook in energie-efficiëntieklasse A++.

Ingedeeld in de zuinigste energie-efficiëntieklasse
Voor een nog betere integratie in standaard inbouwnissen is de nismaat van de koellade K 9123 Ui van Miele aangepast en is dit nieuwe model geschikt voor nissen van 82 tot 87 centimeter. Vergeleken met het voorgaande model (K 823 Ui) is de nuttige inhoud met zeven liter toegenomen (totaal 119 liter). Met het energielabel A++ speelt de koellade in op de vraag naar zeer milieuvriendelijke en energiezuinige apparaten. De K 9123 Ui van Miele is namelijk ingedeeld in de zuinigste energie-efficiëntyklasse. Hij verspeelt minstens 42 procent minder stroom dan een vergelijkbaar model uit de energie-efficiëntieklasse A en wordt bovendien geadviseerd door het onafhankelijke à–ko-Institut e.V. in het onderzoek ´EcoTopTen‘˜ naar een aantal bijzonder zuinige en milieuvriendelijke apparaten.

Het model is voorzien van uittrekbare laden. Hiermee heeft de gebruiker altijd goed zicht op de levensmiddelen en is de toegang tot de levensmiddelen optimaal. Door de telescopische geleiders kan de gebruiker de laden gemakkelijk uittrekken. De zelfsluitfunctie zorgt ervoor dat de deur altijd voorzichtig wordt gesloten.

Beter behoud van levensmiddelen met SuperKoelen
Voor de bediening heeft de onderbouwkoellade K 9123 Ui van Miele drie knoppen en een temperatuurdisplay. De koelkast beschikt bovendien over de automatische functie SuperKoelen. Deze functie is erg handig als de gebruiker grote hoeveelheden verse levensmiddelen in de koellade doet. Met de functie ´SuperKoelen‘˜ worden de levensmiddelen snel op de juiste temperatuur gebracht. De koellade schakelt na zes uur automatisch terug naar de normale koelstand. Het apparaat koelt niet alleen perfect, maar straalt ook elegantie uit, dankzij de transparante glasplaten en de LED-verlichting. De LED-verlichting is zeer energiebesparend, onderhoudsvrij en zorgt voor een optimale verlichting van de koelruimte.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Noot voor de redactie
*Voor nadere informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met:

Miele Nederland B.V.
De heer R.G. Bakker
Postbus 166
4130 ED Vianen
Telefoon: +31 (0)347 37 85 41
E-mail: [email protected]