Deputy IT heeft in de afgelopen paar maanden een groot aantal websites gemaakt, voor onder andere Afvalis, Bioclimatic, Ooievaar, Korporaal en MG Car Club. De positieve reacties van de klanten over zowel de samenwerking als het uiteindelijke resultaat bewijzen dat de formule van Deputy IT werkt:

Martijn van Klink, Bioclimatic BV:
à¢â‚¬à…“Door de vernieuwing van de website is het aantal terugkerende bezoekers flink gestegen. Mensen downloaden veel meer van de website dan voorheen. Deputy IT had altijd een snelle reactie op mijn vragen en ik kan ook achteraf op support rekenen als ik er niet uit kom.

Rene van de Graaf, Korporaal:
à¢â‚¬à…“Ik ben met name zeer te spreken over de samenwerking en de ideeën die vanuit Deputy IT kwamen.

Jan Veldman, Postiljonhoeve:
à¢â‚¬à…“Zowel de lay out als het kleurgebruik passen perfect bij wat wij als bedrijf uit willen stralen.

Vincent van Daalen van Afvalis:
à¢â‚¬à…“Deputy IT heeft praktisch mijn wensten vertaald. Dit heeft er voor gezorgd dat de site simpel en makkelijk navigeerbaar is. Dit is gebleken uit de vele positieve reacties van mijn klanten. Met Joomla kunnen al onze nieuwe wensen toegevoegd worden, zonder dat er een nieuwe website gemaakt hoeft te worden.

Deputy IT is onder andere gespecialiseerd in het bouwen van complete bedrijfswebsites. Momenteel bevinden ze zich in een overgangsfase. Deputy IT gaat zich meer richten op websites die verder gaan dan het online zetten van een brochure. Hierbij kan gedacht worden aan interactie met de klanten via de website, directe koppeling met leverings- en serviceprocessen en gepersonaliseerde informatievoorziening, toegespitst op de behoeften van de klant.

Bent uw benieuwd naar de geleverde websites? Kijk dan op
www.bioclimatic.nl
www.korporaal.nl
www.postiljonhoeve.nl
www.afvalis.nl

Bent u geïnteresseerd in Deputy IT, kijk dan op de website www.deputyit.com of bel 020-4630290