De Ronde Tafel IJsselstein organiseert op zaterdag 14 juni 2008 het Rabobank Stadsgolf IJsselstein.

Na bijzonder succesvolle serviceprojecten te hebben georganiseerd, zoals het Boerengolf, het Koninginnenbal en het jaarlijkse kerstdiner, organiseert de Ronde Tafel IJsselstein een bijzonder golftoernooi waarbij dit jaar de netto-opbrengst ten gunste komt van de Stichting Roemeense Kinderhulp en De Stichting Zonnebloem.

Een groot gedeelte van het Hogebiezenpark, het Podium, alsmede een attractief parcours rondom de oude binnenstad van IJsselstein zal voor één dag omgebouwd worden tot een hoogwaardige Stadsgolfbaan. De deelnemers spelen met een zogenaamde “softbal”, die bij een volle slag een lengte van ca. 50 meter moet kunnen halen. De keuze voor deze bal spreekt voor zich en draagt bij aan de vereiste veiligheid voor de medespelers en de omgeving.
Tijdens het evenement zullen het regionale bedrijfsleven en belangstellende particulieren op een sportieve wijze kunnen kennismaken met de historische baroniestad IJsselstein.

De organisatie van het Rabobank Stadsgolf IJsselstein is in handen van De Ronde Tafel IJsselstein. Deze IJsselsteinse Ronde Tafel is een van de 196 aangesloten “Tafels” bij de Nederlandse Tafelronde van in totaal ca. 3.000 actieve leden. Wereldwijd heeft De Ronde Tafel 45.000 leden.
De Ronde Tafel IJsselstein is opgericht op 27 april 1991 en heeft momenteel 18 enthousiaste leden (“Tafelaars”) die woonachtig zijn of economische betrokkenheid hebben in IJsselstein en de Lopikerwaard. Het is een club voor mannen tussen de 25 en 40 jaar die vriendschap bevordert en stimuleert dat kennis en ervaringen uitgewisseld worden, met als doel maatschappelijk actief te zijn in zijn omgeving.

Hoofdsponsor Rabobank Lopikerwaard ondersteunt dit sportieve initiatief, alsmede een groot aantal enthousiaste lokale subsponsors. De vergunningaanvraag is in behandeling bij de gemeente IJsselstein. De gemeente IJsselstein heeft zich positief opgesteld m.b.t. het evenement.
De Ronde Tafel IJsselstein zal binnenkort mogelijke sponsoren benaderen om deelname aan te bieden aan dit voor IJsselstein unieke en sportieve evenement. 

Voor informatie is beschikbaar:
Joost de Haas (Voorzitter RT178) – tel. 06 – 515 478 60
E-mail: [email protected]
Website: www.rondetafelijsselstein.nl/stadsgolf.htm

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular