P E R S B E R I C H T

De Skihut gaat de grens over
De Skihut zal per juli dit jaar haar nieuwe vestiging in Knokke, België openen

Scheveningen, dinsdag 6 april 2010. Op 1 juli 2010 zal de nieuwe vestiging van De Skihut in Knokke, België haar deuren openen. De Skihut Boutique is het vierde filiaal van De Skihut en zal het topsegment van de wintersportmode aanbieden, waarvan veel merken exclusief in Knokke. Vorig jaar september openende De Skihut haar tweede en derde filiaal in Oosterbeek en de virtuele webwinkel. Met de komst van De Skihut Boutique blijft De Skihut zich ontwikkelen en wordt het concept van De Skihut in à©à©n keer toegankelijk voor heel Nederland en ver daarbuiten.

Succesvol
De Skihut in Scheveningen is een waar succes gebleken, vandaar dat De Skihut haar winkelconcept door middel van de nieuwe winkel(s) verder uitrolt en de klanten dichter bij huis opzoekt, of in dit geval over de grens. Met al meer dan 30 jaar ervaring is De Skihut inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip. Dankzij het grootste en meest diverse assortiment aan topmerken biedt De Skihut haar klanten alles op het gebied van zomer- en wintersport. Tijdens de wintermaanden kunt u bij De Skihut terecht voor de grootste collectie wintersportmode; alles wat u nodig heeft voor de wintersport. Tijdens de zomermaanden heeft De Skihut de grootste collectie op het gebied van Beachwear and Lifestyle. Met de meest uitgebreide en unieke collectie badmode, kunt u ook tijdens de zomermaanden terecht bij De Skihut. Met meer dan 4.000 m2 winkeloppervlakte verdeeld over 3 winkels en het zeer vakkundige personeel, kiest de klant bij De Skihut uit het grootste en meest diverse merkenaanbod, evenals de beste kwaliteit in zowel producten als service.

Over de grens
Vorig jaar bewees De Skihut al dat, met de komst van haar nieuwe winkel in Oosterbeek en de virtuele webwinkel, zij de klanten meer opzocht. Het nieuwe filiaal in België moet het concept van De Skihut nu ook voor de klanten daar meer toegankelijker maken. De Skihut is positief over de komst van het nieuwe filiaal. à¢â‚¬Å“Wij hebben al jaren veel klanten vanuit België, het is een logische reactie hier een filiaal te openen. Op deze manier maken wij het unieke winkelconcept van De Skihut niet alleen meer toegankelijk voor onze vaste klanten uit België, maar bieden wij ook nieuwe klanten de mogelijkheid De Skihut te bezoeken.à¢â‚¬ Aldus Petra Remmert-Schaling eigenaresse van De Skihut.

De Skihut Boutique
De Skihut Boutique in Knokke, België zal 7 dagen per week geopend. De nieuwe vestiging bevindt zich aan de Zeedijk-Het Zoute 716-717, Knokke-Heist, België en ligt direct aan de boulevard. Het winkelconcept van De Skihut is uniek, omdat een dergelijk concept met de bijbehorende hoge service op dit moment nog niet bestaat.

www.skihut.nl en www.skihutonline.nl
________________________________________Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Cà©line van Nes van De Skihut Scheveningen, via tel: 06-53819340 of [email protected].

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular