(Persbericht) Persbericht
Veenendaal 12 september 2010

Veenendaal Voor de fijnproevers liep er afgelopen zaterdag 11 september een jonge kok rond in het centrum van Veenendaal om zijn eigen bedrijf te promoten.

Het was een heerlijke nazomerse dag en het was een gezellige drukte in het centrum van Veenendaal. Behalve markt, waren er ook veel mensen aan het flyeren of op een andere wijze reclame aan het maken. Eà©n promotie-actie viel die dag wel op tussen het winkelende publiek, de markt en andere promotie-acties.

Er liep een jonge ambitieuze kok rond met een dienblad op zijn handen. En zoals veel Nederlanders beamen, gratis is gratis! De schaal met hapjes kreeg dan ook gretig de aandacht en er werd volop geproefd.

De actie is bedoeld om het bedrijf van de jonge kok te promoten. Een bedrijf met een vernieuwend concept in Veenendaal en omstreken. De jonge kok, genaamd Anthony Mombarg is sinds kort zijn eigen bedrijf begonnen als ´kok aan huis‘˜ en wil door middel van deze actie zichzelf bekend maken en zijn kunnen.

Het winkelend publiek reageerde verrast op de hapjes en enthousiast op het idee van de jonge kok. Ook de flyer die hij mee uit deelde sprak de mensen aan, waarop hij een korting aanbiedt van het eerste uur gratis.

Voor een ieder die deze smaaksensatie gemist heeft, is het aan te raden een bezoek te maken aan de website www.amombarg.nl.

Noot voor de redactie niet voor publicatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
L. Neutel
Telefoonnummer: 0318-758344
Email: [email protected]