De maand september was nog warm en zonnig, maar ineens wordt het kouder en nu is het echt te merken: het is herfst. De dagen worden donkerder en kouder.. West Avenue heeft daarom speciaal voor u een mooie en vrouwelijke herfstcollectie samengesteld. Op www.westavenue.nl/webshop is deze collectie te bewonderen.Trendy en stoere combinaties en daarbij ook heel vrouwelijk.

De collectie
De vesten van Repeat, welke heerlijk zacht aanvoelen omdat ze gemaakt zijn van cashmere of 100 katoen, zijn perfect voor de frisse herfstmaanden. Dit is dan ook de reden waarom Repeat hun campagne met het gezicht van Doutzen Kroes 'Seduce your skin' noemen. Daarnaast zijn de broeken van MAC en Cambio vanwege de perfecte pasvorm ideaal voor iedere vrouw. De afwerkingen zijn perfect; alleen zoals zij dat kunnen.

Voor de stoere en trendy vrouw die graag iets aparts heeft, is het merk Penny Black en Penny Pull dà© uitkomst. De ontwerpen zijn onweerstaanbaar en zeer trendy! Ook de stoere, suà¨de laarzen van SPM zijn van goede kwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs. Daarnaast heeft SPM speciaal voor mensen met wat dikkere kuiten ook zeer vrouwelijke laarzen.

Kijk dus gerust eens rond in de webshop van West Avenue: www.westavenue.nl/webshop en laat u inspireren door onze nieuwe herfstcollectie. Wij bieden een verscheidenheid aan merken voor iedere vrouw!

West Avenue: Trendy, hip en vernieuwend!

Website: http://www.westavenue.nl/webshop