In 2009 is Hunterz.nl gelanceerd als Nederlands eerste niche vacaturesite voor professionals in de commerciële arbeidsbemiddeling.

Hunterz biedt een totaal scala aan functies in de:

- Uitzendbranche,
- Detachering,
- Werving & Selectie,
- Payrolling,
- Headhunting en
- Reintegratie

-- Bericht --

De mensen achter Hunterz volgen op dagelijkse basis wat er leeft in de wereld van de Nederlandse arbeidsbemiddeling. Hunterz draait per slot van rekening op deze branche, daar hoeven we geen doekje omheen te draaien.

Wij zeggen: De strijd om het talent lijkt weer begonnen. Waar in november en december 2009 de interne recruiters van de grote uitzenders en detacheerders voorspelde in de loop van kwartaal 2 van dit jaar zachtjes aan op te gaan schalen, lijken deze intermediairs zich sinds de tweede week van januari weer te bewapenen door te zoeken naar sterke recruiters en intercedenten in den landen.

Check de corporate websites. 30 intercedenten, 25 consultants, 40 consulenten, 25 intercedenten en veel meer. Wederom: ik denk dat we op de goede weg zijn . Als groot intermediair kun je twee dingen doen, wachten tot de markt hersteld is om vervolgens te gaan werven en een half jaar achter te lopen of in kwartaal 1 opschalen om tot de tanden bewapend te zijn als de strijd echt weer losbarst.

Voor degene die op voorhand opschalen: De complimenten van Hunterz, jullie zijn er klaar voor.
Wordt vervolgd.

Meer weten? Kijk op www.hunterz.nl of bel met 0495-631306