De virtuele à¢â‚¬à…“totaalwinkel voor alle startende ondernemers is er eindelijk!

Je bent je baan na zoveel jaren beu, je hebt een goed idee of wilt een product in de markt zetten, je bent er helemaal klaar voor en hakt de knoop door, vervolgens schrijf je jezelf netjes in bij de Kamer van Koophandel en je bent ineens ondernemer.

Je bent vers gestart, ontzettend druk met je bedrijf, je zorgt voor je producten en het halen van deadlines, maar heb je alles voor jezelf al goed geregeld?

Hierover heeft Starterz nagedacht! Vanaf deze zomer is de one-stop-shop voor startende ondernemers in de lucht. Starterz is Nederlands eerste en enige bedrijf die elke startende ondernemer kosteloos belt om samen met de starter te onderzoeken wat hij allemaal al wel, maar vooral ook nog niet geregeld heeft.

Starterz innoveert, initieert en adviseert de starter over alle mogelijkheden voor nieuwe ondernemers.

Starterz heeft bijzondere exclusieve producten en diensten van zeer gerenommeerde bedrijven te bieden aan de ondernemer, aanbiedingen van bijvoorbeeld:

à¢â‚¬¢ SNS / Reaal
à¢â‚¬¢ De ANWB
à¢â‚¬¢ Finovion Administratiekantoor
à¢â‚¬¢ Afas Software
à¢â‚¬¢ Bos Incasso
à¢â‚¬¢ Viking Direct
à¢â‚¬¢ NTI Opleidingen
à¢â‚¬¢ Oxxio Energie
à¢â‚¬¢ En nog vele anderen die op hem van toepassing zijn

Starterz heeft dan ook echt aan alles gedacht waar de startende ondernemer vaak nog niet aan gedacht heeft. Ook partners voor drukwerk, websites, telefonische opvangdienst, hardware, payrolling, rechtsbijstand en diverse anderen grote bedrijven staan paraat om de startende ondernemer mee op de rit te krijgen!

Daarnaast adviseert Starterz de ondernemers over belangrijke zaken, zoals wet- en regelgeving, vergunningen e.d. Dit doet Starterz samen met de Kamer van Koophandel, en twee initiatieven van het ministerie van economische zaken.

Alle aanbiedingen en belangrijke informatie is voor de ondernemers direct op te zoeken op www.starterz.nl

Starterz zet met haar team van 10 ervaren en enthousiaste mensen Valkenswaard vanaf
deze zomer dan ook op de kaart als à¢â‚¬à…“dà© virtuele totaalwinkel voor alle startende ondernemers van Nederland!

Meer informatie? www.starterz.nl of 040-2086240

Website: http://www.starterz.com