(Persbericht) Wellicht heeft u weleens gehoord van bouwkundig adviesbureaus. Zij verstrekken bouwadvies en bouwbegeleiding. Maar wat wil dit nu eigenlijk zeggen en wat zijn de voordelen van bouwadvies en bouwbegeleiding?

Bouwadvies is een onafhankelijk advies over bouwplannen, bouwkosten en welke bouwprofessionals aan te nemen. Bouwbegeleiding is het overlaten van de bouw coà¶rdinatie aan het bouwkundig adviesbureau, zij nemen u al het werk uit handen en regelen alles van de aanvraag bouwvergunning tot de controle op de werkzaamheden van de aannemer.

Wat zijn de voordelen van bouwkundig adviesbureaus ten opzichte van zelf bouwen?

- ervaring in de bouw. Een bouwkundig adviesbureau kent de sector en weet de juiste aannemers, architecten en andere professionals voor uw project te vinden.
- inzicht in de kosten. Bouwkundig adviesbureaus kennen de prijzen in de markt en zo betaalt u niet te hoge bouwkosten.
- sterk staan in onderhandelingen. Het adviesbureau zorgt voor de onderhandelingen en door hun ervaring hebben zij een sterkere uitgangspositie.
- controle. Er is een scherpe controle op kwaliteit en het afgesproken tijdspad
- aanvraag bouwvergunning. Het bouwkundig adviesbureau helpt u bij de aanvraag van uw bouwvergunning.
- afstemming . Het bureau zorgt voor een goede afstemming van de werkzaamheden.
Al deze punten maken dat het werken met bouwadvies en bouwbegeleiding uw nieuwbouwproject of uw verbouwing veel efficiënter maakt. Dit zorgt op zijn beurt weer voor lagere bouwkosten en een hogere kwaliteit.

Mocht u op zoek zijn naar bouwadvies, dan kan www.bouwadviesuden.nl u verder helpen.