(Persbericht) Het eerste boek van Maarten P. van den Driest komt uit

Met trots meldt FreeMusketeers u dat half maart de eerste exemplaren van De ware weg - simpeler leven in een moeilijke maatschappij, geschreven door Maarten P. van den Driest, zullen verschijnen.

Een praktische gids voor het leven in onze complexe maatschappij. Inzicht zonder meester? Geluk zonder sekte? Verlichting zonder goeroe? Dat kan! De ware weg is de weg van de waarheid. Er komen geen trillingsgetallen aan te pas, geen hogere wezens en geen andere dimensies. Wat dan wel? Deze wereld, precies zoals zij is, niks meer en zeker niks minder. Simpeler leven in een moeilijke maatschappij heeft niks mà©à©r nodig dan de waarheid.

Maarten van den Driest (1976) woont in Leiderdorp. Tegenwoordig reizen zijn gedachten van het binnenste in de ziel tot de verste uithoeken van het heelal. In het dagelijks leven staat hij met beide voeten vast op de grond. Een lange zoektocht bracht hem op het pad van de waarheid zoals zij is. De bevrijding die hoorde bij het wegwerpen van spookbeelden en frustraties, was en is fantastisch.

Meer informatie en een bestelmogelijkheid vindt u op de website van de auteur: http://dewareweg.vandendriest.com.