Compagnons is opgericht in 2002. We zijn trots op het feit dat we inmiddels meer dan 300 trouwe klanten in Nederland en België beleveren. Wij hebben een ruim gesorteerd assortiment bestaande uit meer dan 500 producten van bijzondere, vernieuwende en onderscheidende producenten die uitstekend passen bij de eigentijdse voedingsspeciaalzaak. Alle producten houden wij voorradig in ons magazijn en leveren wij rechtstreeks aan u uit.
 

Ons nauwkeurig geselecteerde assortiment bestaat uit natuurzuivere voedingsproducten met een eigentijds verhaal en een frisse uitstraling. Het natuurzuivere karakter van onze producten vertaalt zich vaak in een biologische certificering van het product. Hierdoor hebben vrijwel al onze producten een biologisch keurmerk. 

Ons assortiment vindt zijn weg naar een kleurrijke groep progressieve en onderscheidende ondernemingen op het gebied van eten en drinken. Denk hierbij aan de natuurvoedingsspeciaalzaken, delicatessenwinkels, restaurants, boerderijwinkels, kookstudio’s, slagerijen en landgoedwinkels.

Wij hebben gekozen voor een persoonlijke benadering van onze klanten door regelmatig persoonlijk contact. Onze ervaren buitendienstmedewerkers maken u graag wegwijs in ons assortiment en dienstverlening. U kunt ze altijd direct bereiken op de GSM of een afspraak maken via ons kantoor. 

U kunt uw bestelling telefonisch, per fax of per e-mail aan ons doorgeven. Op kantoor zorgen we ervoor dat uw bestelling met de grootst mogelijke zorg wordt behandeld. Wij leveren uit op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag, een dag na bevestiging van uw order. Wij kunnen voor u een op maat gemaakte bestellijst verzorgen met daarop uw gekozen assortiment waardoor onze producten eenvoudig en makkelijk besteld kunnen worden.

bron:Compagnons

 

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular