P E R S B E R I C H T

Opening winkel De Skihut in Oosterbeek en webshop
De Skihut opent tegelijkertijd de 2e en 3e winkel

Scheveningen, 15 september 2009. Op vrijdag 11 september is de nieuwe fysieke vestiging van De Skihut in Oosterbeek feestelijk geopend. Vele genodigde opende samen met eigenaresse Petra Schaling de nieuwe winkel. Maar niet alleen is de nieuwe fysieke vestiging van De Skihut officieel geopend, maar ook vanaf heden is de virtuele internetwinkel www.skihutonline.nl geopend. Zo wordt het concept van De Skihut in à©à©n keer toegankelijk voor heel Nederland en ver daarbuiten.

Succesvol
De Skihut in Scheveningen is een waar succes gebleken, vandaar dat De Skihut haar winkelconcept door middel van de nieuwe winkel(s) verder uitrolt en de klanten dichter bij huis opzoekt. Met al meer dan 30 jaar ervaring is De Skihut inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip. Dankzij het grootste en meest diverse assortiment aan topmerken biedt De Skihut haar klanten alles op het gebied van zomer- en wintersport. Met meer dan 3.000 m2 winkeloppervlakte in Scheveningen en het zeer vakkundige personeel, kiest de klant bij De Skihut uit het grootste en diverse merkenaanbod, evenals de beste kwaliteit in zowel producten als service.

Toegevoegde waarde
De Skihut Scheveningen is positief over de komst van de twee nieuwe vestigingen. à¢â‚¬à…“Wij denken dat de twee nieuwe filialen toegevoegde waarde zullen hebben voor de klanten. Men kan ons nu alleen in Scheveningen bezoeken. Met de komst van het nieuwe filiaal in Oosterbeek hebben wij er niet alleen een filiaal bij, maar zoeken wij de klanten ook meer op. En met de online shop bieden wij de klanten de mogelijkheid om vanuit het comfort van de huiskamer de succesformule van De Skihut online te ervaren en de laatste items voor de vakantie aan te schaffen aldus Petra Schaling, eigenaresse van De Skihut.

De Skihut Oosterbeek en De Skihut Online
De Skihut in Oosterbeek zal 6 dagen per week geopend zijn plus een aantal koopzondagen per jaar. De nieuwe vestiging bevindt zich aan de Utrechtseweg 186/188 in Oosterbeek en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid. De Skihut online zal uiteraard 7 dagen per week online diensten en service verlenen. Het winkelconcept van De Skihut is uniek, omdat een dergelijk concept met de bijbehorende hoge service op dit moment nog niet bestaat.

www.skihut.nl en www.skihutonline.nl
________________________________________Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Cà©line van Nes van De Skihut Scheveningen, via tel: 06-53819340 of [email protected].

Website: http://www.skihut.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular