23 maart 2010

Begin mei zullen de eerste exemplaren van de verhalenbundel 'Kun je een wc-rol stelen?' van Irene ter Haar verschijnen.

Alledaagse taferelen kunnen boeiende stillevens opleveren die mooi met verf en penseel weer te geven zijn. Maar soms valt iets alleen in woorden te beschrijven. Voor het maken van deze bundel heeft kunstenaar Irene ter Haar voor de verandering haar penseel ingewisseld voor de pen.

'Mama, ik wil God zijn‘˜, liet mijn dochter weten toen ze drie was. Kleine kinderen kunnen tot verrassende uitspraken komen. Uitspraken die je doen lachen, verbazen of ontroeren, soms zà³ direct dat je er even stil van bent.

'Kun je een wc-rol stelen?' is een verzameling uitspraken, anekdotes en herinneringen, ooit haastig opgetekend om nooit meer te vergeten.
Dit boekje is niet alleen bedoeld voor jonge ouders die veel zullen herkennen, maar ook voor ouders van grotere kinderen of grootouders die wel eens met heimwee terugdenken aan de tijd dat hun inmiddels opgegroeide kroost nog met kinderogen de wereld om zich heen bezag.

Wilt u het boek bestellen? Dat kan. Binnen de webwinkel van www.freemusketeers.nl is er een speciale pagina voor. Daar wijst alles zich vanzelf. Zodra zij uw betaling ontvangen hebben, voegen ze uw bestelling toe aan hun lijst. Op het moment dat 'Kun je een wc-rol stelen?' van de drukpersen komt, sturen zij u uw exemplaar toe.

Kun je een wc-rol stelen?, Irene ter Haar
ISBN 978-90-484-1189-4
vaste prijs € 15,95
verzendkosten per exemplaar € 2,32 (NL) € 3,22 (EU)

Vanaf begin mei ligt er een beperkt aantal exemplaren te koop op de tentoonstelling 'What comes around goes around' in het Magna Plaza te Amsterdam. Tevens zal het boek dan ook te bestellen zijn via bol.com, Centraal Boekhuis en Scholtens.
Noot voor de redactie: meer informatie over de auteur op www.ireneterhaar.nl

Dit is een origineel persbericht.