Definest organiseert meditatiesessie in de vorm van Stilteconcert. Gedurende deze meditatiesessie laat men de soms hoorbare klank en voelbare vibratie van helende live gezongen chants, mantra's en gebeden voor zich werken, waarna de oneindige stilte zich kan openbaren. Als een druppel die valt in de oceaan, laat men tijdens deze meditatieve stilte, een intentie los voor een leven in harmonie en vrede, of gezondheid, of beide.

Na de uitnodiging om een Stilteconcert te geven aan de Spirituele Academie in Amsterdam, groeide het enthousiasme rondom dit concept bij Ursula Aerts, oprichtster van Definest, waardoor er nu in Almere het eerste Stilteconcert aangeboden wordt. Er zijn tal van vormen van meditatie. Vrij bekende vormen zijn Mindfulness, Vipassana of Transcendentie meditatie. Definest hoopt dat het Stilteconcert in de toekomst in hetzelfde rijtje zal worden genoemd. Voor informatie T 036 535388 of www.definest.nl

Ursula Aerts & Definest
Ursula Aerts is mysticus en oprichtster van Definest. Haar meesterschap uit zich in haar werk met het onbegrensde menselijke potentieel waarmee zij mensen inspireert om meer uit zichzelf te halen. Ursula laat mensen, bedrijven en andere organisaties boven zichzelf en huidig resultaat uit stijgen. Met vernieuwende en harmoniserende principes leert ze anderen hoe de alles overwinnende kracht van passie of liefde kan worden gebruikt om het leven zo vervullend mogelijk te laten zijn. Als autoriteit op het gebied van vuurlopen in Nederland is zij een graag geziene spreekster. Naast de vele activiteiten binnen Definest presenteert Ursula Aerts elke week Soul Inspiration Radio. Tijdens dit programma gaat zij in gesprek met experts op het gebied van thema's rondom spiritualiteit, zelfrealisatie en zingeving.