(Persbericht) Amsterdam, 24 december 2010 De pop-up store van waxsalon Delete opent maandag 27 december haar deuren in Magna Plaza in Amsterdam. Hierna volgt in het voorjaar een grote vestiging in de Constantijn Huygensstraat. De wereldwijde opkomst van professionele waxketens zet zich hiermee voort. Na de Verenigde Staten, Azië, Zuid-Europa, Engeland en Duitsland, is het nu de beurt aan Nederland om de ultieme manier van ontharen volledig te omarmen.

In ons land wordt waxen vaak nog als een bijproduct bij de schoonheidsspecialist aangeboden of gedaan door kleine zelfstandigen. Met de komst van Delete, een professionele keten die zich enkel en alleen op waxen richt en werkt met een zelfontwikkelde speciale wax, komt daar nu eindelijk verandering in. Waxen, en met name Brazilian waxing, wordt hiermee efficiënter en pijnlozer, en krijgt vooral ook een comfortabele en luxe uitstraling.

Taboedoorbrekend
Omtrent waxen (het verwijderen van lichaamshaar door middel van warme hars) bestaat nog een aantal taboes. Delete gaat deze doorbreken. Zo verwachten mensen dat waxen pijnlijk is. Dankzij de vakkundige medewerksters, de Wax Angels, en de speciaal ontwikkelde wax weet Delete dit effectief te reduceren. De luxueuze maar toegankelijke uitstraling van de salons neemt een eventueel gevoel van gàªne bovendien weg. Medeoprichter Aram Detmers: ´Het is onze missie de barrià¨res die er rond het waxen van het lichaam bestaan te doorbreken. Door opleiding, ervaring, de juiste behandelmethode en onze plezierige salons laten wij zien dat waxen niet alleen snel kan, maar ook zonder al te veel pijn en andere ongemakken.‘˜

Enjoy life
In navolging van stijliconen als David Beckham, Cristiano Ronaldo, Sarah Jessica Parker en Eva Longoria waxen modebewuste, zelfverzekerde mannen en vrouwen zich al jaren. Zo‘˜n 88 procent van de Nederlandse vrouwen en 70 procent van de mannen geeft aan aandacht te besteden aan hun lichaamshaar. 91 Procent van de dames onthaart de bikinilijn, bij de heren is dit 48 procent. Op de vraag waarom ze juist voor waxen hebben gekozen, antwoorden ze: ´Je bent wekenlang verlost van haar, je huid wordt zacht en de haartjes worden zachter. Het voelt lekker schoon en verzorgd‘˜. Daarbij zijn klanten in tegenstelling tot IPL en laser niet handenvol geld kwijt.

Deleten
De waxsalons van Delete en de pop-up store in de Amsterdamse Magna Plaza onderscheiden zich op privacy, toegankelijkheid en gastvrijheid. De Wax Angels begeleiden de klant op professionele wijze. Detmers: ´Een gastvrouw ontvangt je, je neemt plaats op een van de comfortabele stoelen en kunt een Nespresso pakken. Daarna haalt een Wax Angel je op en stelt je op je gemak.‘˜ Uit onderzoek blijkt bovendien dat klanten willen worden gewaxt wanneer het hà©n uitkomt, ze hebben het immers druk genoeg. Het mag ´niet te veel gedoe zijn of veel voorbereiding kosten‘˜. Bij Delete is het dan ook mogelijk om zonder afspraak te worden ´gedelete‘˜. Vooraf reserveren kan via www.delete-me.nl.

http://www.delete-me.nl
http://waxangel.hyves.nl
http://www.facebook.com/pages/Delete-Professionals-in-Waxing/163553243666848
http://twitter.com/WaxAngel020