Reparatie en onderhoud van Dell laserprinters werd tot voor kort alleen door de fabrikant of à©à©n van haar partners uitgevoerd. Microfix, à©à©n van de specialisten op gebied van printer onderhoud in de Benelux, heeft een groot aantal DELL printer modellen in haar reparatie programma opgenomen. Het bedrijf biedt als voordeel een betaalbare snelle service en een onafhankelijk onderhouds advies.

Succesvol repareren en onderhouden van printers vraagt behalve kennis ook om originele spareparts. Onderdelen en product kennis zijn voor Dell laserprinters lastig verkrijgbaar en bovendien niet goedkoop. Door samenwerking van Microfix met een aantal fabrikanten die voor Dell produceren kan men nu een groot aantal modellen Dell printers repareren en onderhouden. Het gebruikte reparatie concept zorgt ervoor dat de prijs al voor uitvoeren van reparatie bekend is. Naast de gunstige tarieven biedt het bedrijf onsite service en snelle beschikbaarheid.

Eenvoudig reparaties aanmelden
Aanmelden van storingen gaat eenvoudig via de website van het reparatie bedrijf. Hier zijn ook reparatie prijslijsten en diagnose hulp te downloaden.
Garantietermijn op uitgevoerde reparaties is drie maanden. Verlengen van fabrieksgarantie of afsluiten van een service overeenkomst is ook voor Dell laserprinters geen probleem. Response tijden zijn er al vanaf 4 uur, ook buiten kantoor tijden.
Microfix heeft een netwerk van 30 service engineers dat het hele land bestrijkt. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van een koeriersdienst en binnenkort ook de Kiala servicepunten om apparatuur te verzenden.

Over Microfix
Microfix is een reparatie bedrijf, gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van computers, printers en laptops. Het bedrijf bestaat sinds 1991, is ISO gecertificeerd en heeft een buitendienst voor de gehele Benelux. De hoofdvestiging is gevestigd in Leiden met een servicepunt in Tiel. Van vrijwel alle apparatuur is de juiste kennis in huis, of het nu gaat om computers, notebooks, printers, plotters, designjets, monitoren of servers. Microfix werkt voor bedrijven, particulieren, fabrikanten en computerdealers.
Merken die ondersteund worden zijn o.a. Acer, Brother, Canon, Dell, IBM, HP, Kyocera, Lexmark, Lenovo, OKI, Printronics, Samsung, Toshiba Tec, Xerox en Zebra.

Aanmelden van een defecte printer of computer kan via de website www.microfix.nl of telefonisch 071-5682555. Meer informatie kunt u opvragen via [email protected] of www.microfix.nl/html/dell-laserprinter-reparatie.html
Openingstijden: ma t/m vrij van 8.30 - 17.00 uur.

_______________

Noot voor redactie
Dit is een origineel persbericht
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Cees Paauw, [email protected] of telefonisch 071-5682504