Dell heeft Lionbridge geselecteerd als leverancier van vertaaldiensten en kwaliteitscontroles voor alle online content. Lionbridge gaat naast de websites ook marketingcampagnes en trainingsmateriaal voor Dell vertalen naar meer dan 30 talen.

Het servicemodel en de geavanceerde taaltechnologie van Lionbridge stellen Dell in staat om vertaalactiviteiten te centraliseren en hierdoor kosten te besparen en de kwaliteit te verhogen.

Het gehele persbericht is te lezen op onze website: http://www.lionbridge.com/lionbridge/en-US/company/news/lionbridge-secures-agreement-with-dell.htm

Lionbridge is het grootste vertaalbureau ter wereld. Met vestigingen in 26 landen voert Lionbridge vertalingen en lokalisatieprojecten uit voor multinationals in diverse sectoren. Naast vertaalwerk levert Lionbridge ook diensten op het gebied van het testen van software en ontwikkelen van e-Learning en technische documentatie. De Nederlandse vestiging van Lionbridge bevindt zich in Amsterdam en werkt vooral aan meertalige lokalisatieprojecten op het gebied van IT, telecom, elektronica en life sciences. Meer informatie is te vinden op www.lionbridge.com. Contact: [email protected] of 020-5114610.