ZEIST, 12 oktober 2009 ICT beheerbedrijf Computication uit Zeist is door Deloitte genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50, een jaarlijkse verkiezing van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven in de Benelux. Dit jaar vindt de eerste jubileumeditie plaats en worden voor het eerst bedrijven uit Belgie, Nederland en Luxemburg genomineerd. à¢â‚¬à…“Dat we voor deze prestigieuze, internationale prijs worden genomineerd, is een grote stimulans voor ons in de concurrentie met oudgedienden in de branche, zegt Jan Martijn Broekhof, directeur en mede eigenaar. Op 29 oktober 2009 worden de winnaar en de ranking bekend gemaakt, tijdens een gala awards ceremony in Amsterdam.

De omzet van Computication groeide de afgelopen vijf jaar met zo´n 950 procent. Jan Martijn: à¢â‚¬à…“Wij danken onze groei aan de fixed prices die we hanteren voor onze beheertarieven. Op basis van onze groeicijfers en wat andere criteria waaraan wij voldeden, mochten we toetreden tot de lijst. We staan erin met enkele grote namen in de technologiebranche. Over onze kansen kan ik niets zeggen, vorig jaar waren er uitblinkers met een omzetgroei van meer dan 1300%. Maar dit jaar worden er twee jaren meegeteld waarin de totale economie kromp, dat kan van invloed zijn op de totale omzetgroei van de 50 mededingers in deze verkiezing. Computication heeft er geen last van gehad, onze groei is juist omhoog gegaan. Dit jaar zijn de meeste Fast 50 deelnemers internetbedrijven, de grootste concentratie van de deelnemende bedrijven is gevestigd in of rond Amsterdam. Ook softwarebedrijven zijn goed vertegenwoordigd in de lijst. à¢â‚¬à…“Computication staat als ICT beheerbedrijf met nog 2 anderen onder ´other´. Wie weet wat dat gaat betekenen.

Over Computication
Computication is gevestigd in Zeist. Het bedrijf biedt organisaties IT werkplekbeheer, serverbeheer en netwerkbeheer tegen een op voorhand gegarandeerd vast tarief. Bij Computication werken 20 medewerkers. Het bedrijf is in 2003 opgericht door Martijn van der Schaaf (30) en Jan Martijn Broekhof (31). Op 29 oktober 2009 wordt bekend welke plaats Computication in de Deloitte Technology Fast 50 weet te behalen.

Noot voor de redactie
Meer informatie over Computication vindt u op www.computication.nl. Voor meer informatie over Jan Martijn Broekhof en Martijn van der Schaaf en de deelname van Computication aan Deloitte Technology Fast 50 neemt u contact op met Hyperz PR, via [email protected] of bel 0345-505845/06-20032389.

Website: http://www.computication.nl