(Persbericht) Deloitte Technology Fast 50 2010: Computication groeit met 776%.

EINDHOVEN, 8 oktober 2010 - IT-beheerbedrijf Computication uit Zeist is de afgelopen vijf jaar met 776% gegroeid en eindigde daarmee op de 27ste plaats in de Deloitte Technology Fast 50 ranglijst. Dat werd gisteravond tijdens een door Deloitte georganiseerd 'black tie' diner bekend gemaakt. Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijkse verkiezing van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven in de Benelux. Dit jaar vond de elfde editie van de verkiezing plaats. "Het is de tweede keer dat Computication tot het selecte groepje van vijftig genomineerde bedrijven behoort. Daarop, en op het feit dat we volgens het onderzoek dit jaar tot de dertig snelst groeiende technologiebedrijven van de Benelux behoren, zijn we trots", zegt Jan Martijn Broekhof, directeur.

"Groei ondanks crisis."
In het Evoluon te Eindhoven kwamen de vijftig genomineerde bedrijven bij elkaar, de heren in een klassieke smoking en alle dames in een fraai cocktailensemble. De avond, die werd gepresenteerd door Daan Witteveen, partner bij Deloitte en programmaleider Fast 50, bestond uit een receptie en een galadiner tijdens welke de ranking op feestelijke wijze bekend werd gemaakt. Martijn van der Schaaf, mededirecteur van Computication: "Net als vorig jaar waren de sterkste bedrijven uit alle hoeken van de technologiesector goed vertegenwoordigd. De netwerkmogelijkheden van het event zijn uitstekend, we vinden het belangrijk om ons gezicht te laten zien en hopen volgend jaar wederom tot de vijftig genomineerden te behoren." Jan Martijn Broekhof: "De organisatie onderzoekt bij het maken van de selectie telkens naar de procentuele omzetgroei van de deelnemende bedrijven in een periode van vijf jaar. Volgend jaar wordt er dus gekeken naar onze omzetgroei tussen 2006 en heel 2010. Totdat de crisisjaren 2008 en 2009 uit de termijn van vijf jaar verdwenen zijn, is het voor iedere deelnemer aan de Deloitte Technology Fast 50 elk jaar weer spannend. Dat Computication ondanks de crisis voor het tweede jaar op rij op de lijst staat, stimuleert ons om door te gaan met de huidige strategie."

Over Computication
Computication is gevestigd in Zeist. Het bedrijf biedt organisaties IT serverbeheer, werkplekbeheer en gebruikersondersteuning tegen een op voorhand gegarandeerd vast tarief. Hierdoor zijn de belangen van Computication en haar klanten gelijk. Mede door deze propositie behoort Computication tot de snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. Het bedrijf is in 2003 opgericht door Martijn van der Schaaf (31) en Jan Martijn Broekhof (32).

Noot voor de redactie
Meer informatie over Computication vindt u op www.computication.nl. Voor verdere inlichtingen over Computication neemt u contact op met Hyperz PR, Suzan Eikelenstam via [email protected] of bel 0345-505845/06-20032389.