(Persbericht) De Nederlandse uitgever van casual games en marktleider in het Benelux retailkanaal lanceert vandaag haar nieuwe website.

Denda Games heeft haar website( www.denda.com) een frisse make-over gegeven. De bestaande website is grondig aangepast en nieuwe functies zijn toegevoegd. Op de downloadportal zijn Nederlandstalige online casual games te downloaden. Op de nieuwe portal heeft de consument tevens de mogelijkheid om ieder spel eerst 1 uur gratis te proberen alvorens hij overgaat tot een eventuele aankoop. Op de website is tevens een sectie gratis flashgames aanwezig. Hier kan de bezoeker een geselecteerd aantal Nederlandstalige casual games onbeperkt spelen in zijn of haar browser.

Denda introduceert bij de lancering van haar website ook een nieuw spaarsysteem: het à¢â‚¬Å“Denda Jack Spaarsysteemà¢â‚¬ dit werkt als volgt; bij aanschaf van een nieuw spel, ongeacht of het in de winkel of online is aangeschaft ontvangt de koper per aangeschaft spel 20 spaarpunten à¢â‚¬Å“Denda Jack‘˜sà¢â‚¬ . Door een registratie op de
Denda website worden de à¢â‚¬Å“Denda Jack`sà¢â‚¬ aan het account toegevoegd. Wanneer de klant 100 van deze spaarpunten heeft verdiend mag hij online gratis een spel naar keuze uitzoeken. In de Nederlandse casual game-industrie is dit uniek, dit systeem versterkt zowel de retail als de online verkopen en is transparant en eenvoudig te begrijpen voor de consument. Denda Games werkt samen met Nederlands en Belgisch sterkste e- en retailers wat betreft de boxversies van haar producten.

Denda Games is uitgever van een uitgebreid assortiment aan casual games voor zowel het online platform
(www.denda.com) als voor PC/CDR en Nintendo DS in de Benelux. Het bedrijf is opgericht in 1993 door Jacques Neuvel. Toen het aantal online verkopen van casual games aan het einde van 2007 een steeds sterkere groei doormaakte, was Denda Games à©à©n van de eerste bedrijven die een potentieel succes ontdekte voor de verkoop van deze casual games in het retailkanaal. Denda Games is momenteel marktleider in de Benelux. In april 2011 is het aanbod van casual games in het assortiment van Denda Games gegroeid tot meer dan 200 titels. Het bedrijf streeft ernaar om iedere week een nieuwe game op de markt te brengen.